Egy átlagember számára leélhető egy egész élet barátok és párkapcsolat nélkül?
Tehát nekem, neked, akármilyen hétköznapi embernek, nem a tibetiekről szól most a kérdésem. Lehet vajon minőségi egy élet kapcsolatok nélkül is?
Az oka nálam: rosszul kommunikálok, nem értek az emberekhez, tapintatlan vagyok (szerintük), én pedig belül úgy érzem, így is erőlködnöm kell, hogy bármi emberit ki tudjak préselni magamból. Ez 30+ év alatt nem változott, így nemigen látok más megoldást, csak az elszigetelődést, hogy ne bántsak senkit a létezésemmel.
Le.
40+
Le lehetne, de nem érdemes, illetve nagyon rossz lenne.
Barátot nehéz olyat találni, főleg felnőtt korban,akivel megvan az összhang és tartós is a barátság.
Mivel akkor sokan családi gondokkal vannak elfoglalva, stb.
Elvált vagyok, két barátom pedig éppen a családi gondok miatt eltűnt. Így akarva, akaratlan most egyedül vagyok, még itt, a nagy és fényes Bpesten is:)
53/F
Igen ha ezt szeretné valaki.
De ha te szeretnél barátokat vagy párkapcsolat akkor tenned kell érte, beszélgetni ismerkedni stb. Mindenkinek meg van a maga párja, hozzád hasonlók vannak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!