Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Egy átlagember számára leélhet...

Egy átlagember számára leélhető egy egész élet barátok és párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés

Tehát nekem, neked, akármilyen hétköznapi embernek, nem a tibetiekről szól most a kérdésem. Lehet vajon minőségi egy élet kapcsolatok nélkül is?

Az oka nálam: rosszul kommunikálok, nem értek az emberekhez, tapintatlan vagyok (szerintük), én pedig belül úgy érzem, így is erőlködnöm kell, hogy bármi emberit ki tudjak préselni magamból. Ez 30+ év alatt nem változott, így nemigen látok más megoldást, csak az elszigetelődést, hogy ne bántsak senkit a létezésemmel.

2022. márc. 8. 09:44
1 2
 1/12 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak én tíz évvel fiatalabb vagyok nálad. De akkoris azt mondom, egy ember élete barátok, párkapcsolat nélkül sivár és értelmetlen.
2022. márc. 8. 09:59
 2/12 anonim válasza:
Én is így vagyok.
2022. márc. 8. 10:04
 3/12 anonim válasza:

Le.

40+

2022. márc. 8. 10:24
 4/12 anonim válasza:

Le lehetne, de nem érdemes, illetve nagyon rossz lenne.

Barátot nehéz olyat találni, főleg felnőtt korban,akivel megvan az összhang és tartós is a barátság.

Mivel akkor sokan családi gondokkal vannak elfoglalva, stb.

Elvált vagyok, két barátom pedig éppen a családi gondok miatt eltűnt. Így akarva, akaratlan most egyedül vagyok, még itt, a nagy és fényes Bpesten is:)

53/F

2022. márc. 8. 10:27
 5/12 anonim válasza:

Igen ha ezt szeretné valaki.

De ha te szeretnél barátokat vagy párkapcsolat akkor tenned kell érte, beszélgetni ismerkedni stb. Mindenkinek meg van a maga párja, hozzád hasonlók vannak

2022. márc. 8. 10:30
 6/12 anonim válasza:
Osztom az első véleményét. Nekem párom ugyan van, csak nem a közelemben, de barátaim évek óta nincsenek és eléggé belebetegedtem. Most azon igyekszem, hogy kitörjek ebből mielőtt túl késő lenne.
2022. márc. 8. 10:33
 7/12 anonim válasza:
Első a pénz ami boldogít, majd megtanulod
2022. márc. 8. 10:37
 8/12 anonim válasza:
Rengetegen élnek így egész életükben. Olyan embereket keress, akik megértenek, vannak ilyenek is, azokkal már jobban fog menni a kommunikáció is.
2022. márc. 8. 11:35
 9/12 anonim válasza:
Ez szerintem szemelyiseg fuggo is. En nagyon jol elvagyok egyedul. Nincsenek barataim es nem is szeretnem,hogy legyenek.A munkahelyemen sem beszelgetek,nem jarok a munkatarsakkal bulizni.Nem ilyen voltam de a sok csalodas ami parkapcsolatokban es a baratok altal ert az megvaltoztatott.Nem foglalkozom senkivel es velem se foglalkozzon senki. En jobban szeretem az allatokat mint az embereket.
2022. márc. 8. 13:14
 10/12 NTBS válasza:
Igen, de ha lehet ne tedd. Próbálj meg változtatni a dolgaidon.
2022. márc. 8. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!