Egy átlagember számára leélhető egy egész élet barátok és párkapcsolat nélkül?
Tehát nekem, neked, akármilyen hétköznapi embernek, nem a tibetiekről szól most a kérdésem. Lehet vajon minőségi egy élet kapcsolatok nélkül is?
Az oka nálam: rosszul kommunikálok, nem értek az emberekhez, tapintatlan vagyok (szerintük), én pedig belül úgy érzem, így is erőlködnöm kell, hogy bármi emberit ki tudjak préselni magamból. Ez 30+ év alatt nem változott, így nemigen látok más megoldást, csak az elszigetelődést, hogy ne bántsak senkit a létezésemmel.
Nagyon hasonló vagyok. Kaptam 2× lehetőséget rá, hogy ezen változtassak, de bezártam, nem éltem a lehetőséggel, amit bánok, mert tudomm mit vesztem/vesztettem vele.
Fontos az emberi kapcsolatok, azt mondanám neked, hogy ne mondj le róla, mert fejlődési lehetőség van benne. Ne ugyanúgy reaagálj rá, mint eddig, hanem vedd lehetőségnek, és fogadd be azt, ha valaki közeledik ilyen téren.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!