Kerekesszékes fiúk, lányok, vagy bárki érdeklődő! Benne lennétek ilyesmiben?
Mindig is vonzott, ha valaki kerekesszéket használ, főleg velem nagyjából egykorúak esetében. Mindig is menőnek tartottam, ha lazán kezeli ezt a helyzetet. Vonzza a figyelmet, elismerést vált ki belőlem és az jár a fejembe, bárcsak én is lehetnék olyan menő. Mindezek annyira érdekeltek, hogy kénytelen voltam kipróbálni mindezeket, hogy kielégítsem a vágyakat. Annyira érdekelt, hogy milyen kerekesszékkel közlekedni, hogy vettem egyet és volt, hogy abban töltöttem el egy-egy napot és mentem (persze kísérettel) sokfelé Budapesten. Volna, aki benne lenne közösen ilyesmibe? Akár mint alapból kerekesszékkel közlekedő, akár a téma iránt érdeklődő kísérőként vagy szintén kerekesszékben. Elsősorban népszerű helyek, látványosságok, leginkább aktív kikapcsolódást nyújtó helyszínek pl. fürdők, strandok ily módon történő látogatása érdekelne a legjobban.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!