Jártatok már itt úgy, hogy saját magát buktatta le a kamus?
Nagyon sok kamus van, kifejezetten a férfiak körében. A hölgyek már kevésbé "próbálkoznak" az ismerkedéssel, főleg a fiatalok.
Mármint azt értem ezalatt, hogy mikor megtudják, hogy az 5.-dik X-hez közelítek, akkor "nem egymást keressük" címszóval megszakítják a kapcsolatot.
Értem én, hogy nem vagyunk egy korosztály, de akkor a FIATAL NAGYSZÜLŐ korúak részére hol találok közösséget - még akkor is, ha nekem egy szem gyermekem sincs nem részletezendő okoknál fogva?!
igen sok ilyen volt, direkt szoktam olyan kérdéseket, kéréseket tenni amivel buktathatja magát
a kedvencem amikor netes oldalról úgy küld képet, hogy ott az oldal címe beleégetve :D
bár a kedvenc trolljaim azok akik még photoshoppolni is képesek, de csak aki valóban minőségi képet csinál
Nekem is volt már kamu emberekkel dolgom, de nem itt.
Itt én speciel nem ismerkedek, csak megpróbálok tanácsokkal segíteni, és bizonyos topik meg nekem segítség, mert van, hogy ugyanazt a kérdést kérdezte már más, és remek linkeket is küldtek válaszba.
Pl. ételkészítés, de szakmai kérdések is. találtam már itt is tök jó linkelt oldalakat.
Az a probléma, hogy több olyan oldalon, ami pl. baráti ismerkedést, tanulast hivatott segíteni, ott hemzsegnek a kamu emberek, én speciel ezek miatt mar egeszen mashogy latom az internetes ismerkedest, magyaran nem erdekel, jol irta 2-es szerintem is kevesebb nő probalkozik ismerkedni online, ilyen-olyan tapasztalatok miatt. Inkabb a kamuzas pasikra jellemzo. Van, hogy képesek nőnek is kiadni magukat. Tarskeresokon nem tudom, ott leginkabb a szexpartnert keresok hemzsegnek gondolom, meg a kamu házas vagy barátnős egyedulallok.
Kozvetetten lattam mar, hogy sajna hiaba irja oda, hogy komolyat keres figyelmen kivul hagyjak, meg ha az illető egyedulallo is, de nem erdekli a komolykapcsolat, akkor is random figyelmen kivul hagyja a masik komolyat kereso bemutatkozasat. Lattam ilyen peldat is sajnos.
Régi motoros vagyok errefelé, ismerkedtem is már itt többször, volt ami tényleg ismerkedésnek indult, de gyakrabban fordult elő, hogy egy semleges témáról kezdtünk el beszélni, pl. az egyikőnk egy kérdésre adott válasza alapján.
Nem szoktam hónapokig húzni a dolgokat, hetekig sem igazán, ha valaki szimpatikus, annak 1 nap/pár üzenetváltás után felajánlom, hogy folytassuk másik felületen, és utána pár napon belül, hogy találkozzunk személyesen is. Volt, hogy 10 nappal az első itt váltott üzenet után már ágyba vittem a hölgyet, de persze voltak csalódások is.
Futottam bele pár kamusba, de akik komolyan érdekeltek, azoknál nem volt jellemző, valahogy érzi ezt az ember már pár üzenet után. Azt viszont én is érzékelem, hogy egyre nehezebb az online ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!