Ti utána jártatok már valamilyen rejtélynek úgy hogy saját magatok elmentetek a helyszínre stb?
Én már igen, pl Mária jelenésnél voltam, szellem lakta házban, beszéltem olyan emberekkel akik ufót láttak, vagy erdőben ahol valami majomszerű lényt láttak, vagy állítólag valamilyen furcsa képességük volt. Fotóztam, leírtam a dolgokat amit mondtak stb.
Ti? Ha igen, hol és mi történt?
miért te honnan tudod hogy nem a gép előtt dolgozom?:D saját hülyeségedbe estél bele
és igen egy szempont, hogy szűklátókörű vagy :D
Én sajnos nem ebből szűrtem le, hogy ráérsz, hanem abból, hogy ökörségek kutatására pazarlod az idődet, ahelyett, hogy felásnád a kertet :D
Tényleg szűk látókörű vagyok, mondják már többen is. Nem is látok sehol plejárdokat, meg szellemeket, de az én bajom lesz, mikor majd ellepnek minket és mindenki tudni fogja hova meneküljön ellenük, csak én nem :D.
ha neked ökörség akkor mi a tetves életedért írsz ide?:)
am meg ne vegyél egy kalap alá a gagyásabb fajtával, sosem írtam raptoid meg obama et feelingű kérdéseket,válaszokat szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!