Mit tegyek, ha az egyik barátom nem jelentkezik?
Figyelt kérdés
Nemrég ismertem meg egy fiút, akivel szinte mindenben hasonlítottunk, nagyon jól elbeszélgettünk és számomra jó baráttá vált.
Viszont ez csak két napig tartott, miután hazakísért nem írt és ha írt is, akkor is lerázott. Már nem is keresem mert úgy érzem, hogy nem szeretne beszélni velem. Ez miért van vagy hol rontottam el?
2021. okt. 13. 16:32
1/4 anonim válasza:
Nem te rontottad el, neki nincs igénye a barátságodra. Lépj tovább, keress másokat akiknek fontos a barátságod.
2021. okt. 13. 16:46
2/4 anonim válasza:
Nem vitted be, hogy levarrjon, így koccolt.
2021. okt. 13. 16:46
3/4 anonim válasza:
Beszélgetünk,? unatkozom
2021. okt. 13. 20:29
4/4 anonim válasza:
az egyesnek igaza van...ez teljesen általános, nem tud veled mit kezdeni, eddig volt meg neki a lelkesedése hozzá :D ne nagyon bízz hozzá, hogy könnyű lesz olyan embert megismermed, aki képes erre...de örülj neki, nekem már több ember játszotta ezt a dolgot hónapokon keresztül, majd eltűntek :D
2021. okt. 13. 20:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!