Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Egy korombeli szeretne velem...

Egy korombeli szeretne velem szociális kapcsolatot kiépíteni?

Figyelt kérdés

Szívesen megismernék valakit, akivel passzolunk lélekben, valakit, akivel egy igazán mély és tartós barátságot lehet kiépíteni. Én 17 esztendős hímnemű humanoid hírében állok, kedvelt hobbijaim a vers-illetve novellaírás, az animációs sorozatok kukkolása (mint Owl House és Gravity Falls). Szeretek rajzolni, bár megkérdőjelezhető, hogy tudok-e, előszeretettel biciklizek, akár nagyobb távokat is, kedvelem a természet világát, gyakran túrázom, elbűvölnek az állatok, növények (és gombák, őket kifelejtik, akár az egysejtűeket). Amatőr szinten fotózok, főként lepkéket, bár manapság lelassult a biznisz kissé. Elfogadó vagyok, nem ítélkezem, csak olyan dolgokkal kapcsolatban, melyek ártanak másoknak. Támogatom a meleg, biszexuális, leszbikus, transz stb. embereket is, szóval ha ilyen vagy, akkor is ugyanolyan szívesen látlak.

Alapvetően mások szerint humoros vagyok, magamat kreatívnak mondanám. Amennyiben ezt volt türelmed végigolvasni, és szimpatikus a jellemem, szólj bátran (akár itt, vagy meghajigálhatsz privát üzenettel). Annyit kérnék, hogy ne csak egy "én akarok barátkozni"-t pattints oda ha lehet, hanem pár dolgot magadról, hogy jobban megismerhesselek és könnyebb legyen beszélgetést kezdeményeznünk. Ha lehet, ne hagyj ott szónélkül, és előny, ha szeretsz sokat írni és beszélni. Ezenfelül bárkit szívesen látok, szinte bármiről lehet velem beszélgetni.

2021. szept. 1. 19:21
 1/3 anonim válasza:

Helló,

Én szívesen barátkozom. 22 éves vagyok, targoncásként keresek munkát. Olvasás szintjén érdekel a tudomány. Hobbimnak az olvasást mondanám, esetleg a zenehallgatást és filmnézést. Én sem ítélem el azokat az embereket, akik mások.

Most ennél több nem jutott eszembe. :)

2021. szept. 1. 20:58
 2/3 anonim válasza:
A targoncások olyan szexik...
2021. szept. 2. 01:59
 3/3 anonim válasza:

Ebből a leírásból ítélve egy érdekes ember lehetsz, szívesen megismernélek.

Én kicsit ilyen is kicsit olyan is vagyok. A hobbijaim ciklikusan váltakoznak, de cserébe elég sokrétűek vagy legalábbis én annak gondolom őket. Szerintem élvezetes verseket, novellákat vagy akár kisregényeket írni, mondjuk utána hétpecsétes titokként őrzöm őket és semmi pénzért meg nem mutatnám senkinek. Szoktam filmeket és sorozatokat nézni, bár nem szívesen vallom be, de túl sok vállalhatatlan színvonalút is láttam. Szeretek fényképezni is, de a kamerám sajnos egy ideje már a könyvespolcomon porosodik, mivel mostanában már nem járok el itthonról annyit. Néha egész délután csak ülök az asztalomnál, zenét hallgatok és rajzolgatok. Szeretek még sziklát mászni és szép helyeken túrázni, bár mostanában nem jutok el annyit. Érdekel a pszichológia, szociológia és a filozófia, sokszor próbálom megfejteni az embereket vagy a komplikált gondolatokat.

Szeretem kifejteni a véleményem, hosszasan elemezni valamit, mert szerintem nincs olyan, hogy egy téma kifulladt.

Egyébiránt 16 éves lány vagyok, aki szeretné azt gondolni, hogy sokminderől tud elbeszélgetni.

2021. nov. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!