Olyan fiatal lányokkal szeretnék beszélgetni akik falun élnek,akik nem félnek meg fogni és levágni egy tyúkot vannak itt ilyen lányok?🙂
Tizes vagyok
15-ös: Na hagyj ki a baromságokból, oké? Nem kenyerem a felnőtt-kiskorú kapcsolat, ahogy az LGBT sem! És NEM is lesz. Soha (nem érdekel ha megsértődsz) Aszexuális vagyok, remélem tudod mit jelent. Továbbá, ha sütnivalód lenne, egyből észleled a szándékot a kérdés mögött. Ismét továbbá: a kérdező azt mondta: "fiatal lányok". Kiemelem: LÁNYOK. Egy 18 évest vagy idősebbet talán afféle megszokásból lányozzák le, de attól fogva hogy a 18. évébe lép (születésnaptól FÜGGETLENÜL, mondjuk 2021-18=2003), onnastól FELNŐTT!
17-es: Hát... nem. Gyomaendrőd nem falu. De akkor avass be, faluhelyen miként lehet üldözés nélkül elkapni a baromfit?
Tehát a felnőttkor szerinted meghatározható egy számmal, mikor amúgy ez lehetetlen, van aki 30 évesen is egy 15 éves szintjén van, és van aki 15 évesen is egy 30 éves ember szintjén értelemben.
Amúgy azt akkor légyszíves magyarázd má meg hogy egy 17 és egy 18 éves kapcsolatával mi bajod van? 😅
Az lmbt meg... gondoltam te is oda tartozol, mert mindenki oda tartozik 🤣🤣🤣 amúgy nem mindenki, sőt elég sokan vannak akik nem xd
Miért bosszantanálak? Egy -egyelőre- kulturált vitát folytatunk.
Látom rohadt viccesnek tartod magad, de nem vagy az...
Lány 18 éves kortól kezdve nő
Fiú 18 éves kortól kezdve férfi
De olyan rohadt nehezedre esik felfogni, hogy valaki 18 éves kortól kezdve NAGYKORÚ. Tehát nagykorúként nem menő egy 18 év alattival, vagyis kiskorúval járni és csókolózni. Tehát, válaszolva a kérdésedre: nem, nem normális.
A röhögést meg mellőzd, csak a hiteled veszted vele. Másszóval hogy értse is a kis agyad: minél tovább röhögsz, annál kevésbé veszlek komolyan. Na nem mintha eleve komolyan állnál a témához. Olyan vagy mint egy idióta régi ismerősöm, mikor mondtam neki hogy "aki másra sem tud gondolni, csak a szexre, az egy idióta, az olyanok azt hiszik hogy ez a világ értelme". És képzeld, körberöhögött ő is, mert eleve komolytalanul áll bizonyos dolgokhoz. A valóságban NINCS olyan, hogy a szex kötelező része az életnek, csinálni kell szüntelen. Az élet csupa választás. Vagy csinálsz x dolgot vagy sem. Ha meg megszeged a törvényt mert képtelen vagy a logikus gondolkozásra, ne játszd a mártírt amikor letartóztatnak.
Na, van még egyéb beszólni és röhögnivalód, vagy végre elgondolkodsz a szavaimon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!