Eljönne velem valaki Miskolcon különböző programokra?
Szeretnék menni fürdőzni, bobozni, gokartozni, lőtérre, stb. Nekem egyelőre van időm. Vannak barátaim, de nekik nem igazán van idejük, én pedig ki szeretném azt használni, hogy jelenleg ezekre a helyekre nem kell igazolvány, és mehetek. Olyat szeretnék aki már akár jövő héten eljönne velem valamelyik helyre.
Rólam: 20 éves vagyok és lány, szóval nagyjából korombeli lányt, vagy fiút keresek, ha fiatalabb vagy nem probléma. Harminc éves kor felett kérlek ne írj! Tudom, ez nagyon előítéletes, de nem hiszem, hogy egy 35-40 éves emberrel tudnék beszélgetni. Ezért ne haragudjatok!
Még valami: Nem társkeresi céllal tettem ezt közé, tényleg csak szeretnék valakit aki szintén szeretné hasznosabban tölteni az idejét annál, minthogy otthon fekszik a kanapén, mint én csinálom.
Fontos: Kérlek ne legyél olyan, aki beígéri a dolgot, aztán utolsó pillanatban átlátszó kifogásokkal lemondja, ezt nem szeretem.
Kulturált vagyok, tanult, nem vagyok roma, küzdősportolok, tudok beszélgetni, és szoktam járni bulizni is ritkán. Röviden ennyi.
Én csak azokat utálom, akik büdösek, agresszívek és lopnak. Az már nem én problémám, hogy ez az esetek többségében a romákra érvényes, ezt maguknak érdemelték ki. Nem azért büdösek és agresszívek, mert barna a bőrük, hanem azért, mert érzem a szagukat és látom hogy agresszívan viselkednek, ok nélkül belekötnek emberekbe, ok nélkül verekednek. Felőlem hívhatsz engem akárminek, amíg ők nem változnak és amíg naponta tapasztalom ezeket, addig a véleményem sem fog változni róluk. (Amúgy még most sem értem a logikát amögött, hogy Hitlerhez hasonlítasz)
Nem érvényes rájuk csak neked ilyen szélsôjobboldali gondolkodásod van.Egy szakember tudna rajtad segíteni. Nekem is volt egy ilyen barátom. Ilyen Donald Trump mániás, fehér nagyságot képviselô volt mint te.A romák gonoszak voltak neki de végül rájött , hogy túl rövid az élet az utálathoz.Ma már egy roma lány szeretô férje.Neked is ezt tanácsolom a Breivik féle gondolkodás helyett.
Ilyen emberek miért nincsenek Nógrádban? 😭
Én nagyon szívesen mentem volna.
Miskolcon lakom és napi szinten tapasztalom ezeket, hiába írsz egyre nagyobb hülyeségeket, én csak a személyes tapasztalataimat írom le.
Miskolc nem képviseli minden Roma embert.Miért általánositasz?Én mondhatnám akkor, hogy Breivik meg Hitler miatt minden fehér egy gyilkos.Mondom egy szakember tud segíteni rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!