Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Eljönne velem valaki Miskolcon...

Eljönne velem valaki Miskolcon különböző programokra?

Figyelt kérdés

Szeretnék menni fürdőzni, bobozni, gokartozni, lőtérre, stb. Nekem egyelőre van időm. Vannak barátaim, de nekik nem igazán van idejük, én pedig ki szeretném azt használni, hogy jelenleg ezekre a helyekre nem kell igazolvány, és mehetek. Olyat szeretnék aki már akár jövő héten eljönne velem valamelyik helyre.

Rólam: 20 éves vagyok és lány, szóval nagyjából korombeli lányt, vagy fiút keresek, ha fiatalabb vagy nem probléma. Harminc éves kor felett kérlek ne írj! Tudom, ez nagyon előítéletes, de nem hiszem, hogy egy 35-40 éves emberrel tudnék beszélgetni. Ezért ne haragudjatok!

Még valami: Nem társkeresi céllal tettem ezt közé, tényleg csak szeretnék valakit aki szintén szeretné hasznosabban tölteni az idejét annál, minthogy otthon fekszik a kanapén, mint én csinálom.

Fontos: Kérlek ne legyél olyan, aki beígéri a dolgot, aztán utolsó pillanatban átlátszó kifogásokkal lemondja, ezt nem szeretem.

Kulturált vagyok, tanult, nem vagyok roma, küzdősportolok, tudok beszélgetni, és szoktam járni bulizni is ritkán. Röviden ennyi.

2021. júl. 3. 20:52
1 2
 1/19 anonim válasza:
Én is 20 éves vagyok és miskolci, Szirmán lakok (és fiú vagyok). Ugyanebben a helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy én inkább elmegyük egyedül is, ahelyett hogy várnék egy partnerre, aki eljönne velem. Elsőre még kicsit furcsa, de könnyen hozzá lehet szokni és így egyedül is jól tudom érezni magam, tehát ha nem találsz valakit, akkor szerintem egyedül is elmehetsz.
2021. júl. 3. 21:06
 2/19 anonim válasza:
nem
2021. júl. 3. 21:10
 3/19 A kérdező kommentje:
Én is téged, kettes. 😙
2021. júl. 3. 21:12
 4/19 anonim válasza:
Én is fehér, magyar ember vagyok, 28 éves. Beszélgethetünk, ha kedved tartja.
2021. júl. 3. 21:40
 5/19 anonim válasza:
#4 Ha nem Miskolcon laksz, akkor nem tudod, hogy miért fontos odaírni azt, hogy nem roma. :)
2021. júl. 3. 21:40
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rasszista, viszont sok embernél kizáró ok lehet, ha az lennék. Ezért gondoltam leírom. Engem nem érdekel, hogy ki minek vallja magát, én sem vagyok teljesen magyar, félig más nemzetiségű vagyok, emiatt én is éltem már meg rasszizmust. Szóval nem azt nézem, hogy ki milyen nemzetiségű/identitású, vagy ki minek vallja magát, hanem azt, hogy milyen ember. Magyar ember is lehet tolvaj, meg roma ember is lehet becsületes. Én láttam mindkettőre példát.

Egyébként ha más oldalon megírom például, hogy borsodi vagyok, az első kérdés általában az, hogy "roma vagy?". Ezért írtam, hogy nem, nem azért mert rasszista vagyok.

2021. júl. 3. 21:42
 7/19 anonim válasza:
#6 Én miskolciként nem értem, miért kell odaírni, hogy roma vagy nem. Azt tudom, hogy a dunántúliak az egész megyéről ezt hiszik, de nem velük akar barátkozni.
2021. júl. 3. 22:04
 8/19 anonim válasza:
#8 Azért, mert a legtöbb miskolci annyira szereti őket.
2021. júl. 3. 22:26
 9/19 anonim válasza:

Amúgy Miskolcon naponta futok össze velük, 90%-a agresszív, büdös, stb., ezeket nem tudom nem utálni, viszont azt még most sem értem, hogy a zsidókat ölőkhöz hogy tudsz hasonlítani. :'D Szerintem csak egy ci****, vagyis "roma" vagy és nem tetszik, hogy nem bírom a fajtádat. A fajtád miatt tart ott Miskolc, ahol jelenleg tart.

Rasszista vagy mert a bôrszíne miatt tartasz valakit agresszívnek vagy büdösnek.Meg te magad mondtad, hogy nem bírod a fajtámat. Fajtákat utálsz mert mások mint a fehér náci Magyar faj.Ez rasszizmus.Hitler is ilyen volt mint te.Az a különbség ,hogy te buta vagy hatalomra kerülni így elmarad a holokauszt.

2021. júl. 3. 22:46
 10/19 anonim válasza:
Én csak azokat utálom, akik büdösek, agresszívek és lopnak. Az már nem én problémám, hogy ez az esetek többségében a romákra érvényes, ezt maguknak érdemelték ki. Nem azért büdösek és agresszívek, mert barna a bőrük, hanem azért, mert érzem a szagukat és látom hogy agresszívan viselkednek, ok nélkül belekötnek emberekbe, ok nélkül verekednek. Felőlem hívhatsz engem akárminek, amíg ők nem változnak és amíg naponta tapasztalom ezeket, addig a véleményem sem fog változni róluk. (Amúgy még most sem értem a logikát amögött, hogy Hitlerhez hasonlítasz)
2021. júl. 3. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!