Mikortól vittétek magatokkal a babát programokra?
2 hetes volt a fiunk, étterembe voltunknvele családi szülinapozáson.
3 hós volt, nyaralni mentünk 3 napra ( viszonyítás képppen a Velencei tó partjáról Miskolcra).
Kb 4hós lehetett, falunapra is kivittük, éjfél fele értünk haza. Magamra kötöttem, úgy aludta végig, nem zavarta a zaj (szinpadtól jó tavol voltunk mondjuk).
Iszonyú jófej gyerek, most 2 éves. Eddig nem volt olyan, ahonnan kihagytuk, vagy nem mentünk el miatta.
(Se egy banki ügyintézés, se egy szabadidős program, semmi)
Figyu, Te vagy a gyerek anyja, Te ismered őt a legjobban a világon. Ha Te úgy ítéled meg, hogy lehet menni a gyerekkel, akkor menj.
Gondolj bele: ahol többedik gyerek születik, ott sem áll meg az élet. A nagyobb gyerekekkel ugyanúgy jönni-menni kell. A külföldön született babákkal már pár hetes korban mennek a szülők a konzulátusra intézni a hazai anyakönyvezést meg az útlevél kérelmet. Általában mindenki túléli. 😉
4 hósan balcsin nyaraltunk este mentün programozni, úgy aludt mint akit agyon csaptak😂 mi egymást nem hallottuk úgy bömbőlt a zene😁
De 9 hósan szerintem tojik a bábozásra nem neki kell a program hanem nektek
2 hetes kora óta visszük magunkkal, nagyon kirándulós család vagyunk.
Nem egészen 3 hónapos, voltunk vele Pécsen, Budapesten, Fadd-Domborin, Kaposváron, Mohácson, Kalocsán, Siófokon kétszer, Orfűn :) Lassan a Dunántúl ki van végezve. Sőt, 1,5 hónaposan körbesétáltuk vele a Desedát, ami 6 órás túra volt, 14km. Majdnem minden hétvégén megyünk valahova. Most is azon megy a morfondírozás, hogy hova induljunk, ahol még nem voltunk.
Szoptatni bárhol tudok, kocsival félreállunk, természetben meg bárhol el tudok vonulni. Ő meg jókat alszik a levegőn.
Utolsó vagyok: háromszor voltunk étteremben is vele, egy koncerten is túl vagyunk (hátsó sor, fülvédő, hordozókendőben). Hétfőn meg kezdjük a babaúszást.
Nem értem azt, aki bezárkózik gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!