Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól vittétek magatokkal...

Mikortól vittétek magatokkal a babát programokra?

Figyelt kérdés
Indul a nyár és vele a környékünkön indulnak a programok is. Mondanom sem kell, hogy már nagyon vágyunk az efajta szórakozásra a férjemmel. Ezek augusztusban lesznek, akkor már majdnem 9 hóst lesz a fiunk. Érdekelni fogja már őt a gyermeknap, bábozás, gyermekdalok stb? A hangos koncertre nem vinnénk, nagyszülőkkel lenne arra a pár órára. Illetve ezen kívül nyaralni/strandolni is vinnénk majd, illetve jó varátokhoz mennénk szintén augusztusban egy hétvégére(300 km). Barátnőm "savaz", hogy bátrak vagyunk meg így-úgy, nem neki való még, traumát okozhat a nagy tömeg, zaj 😮 Viszont ő a másik véglet, kisfia 4 éves és strandot sem látott, a kis medencébeb is csak az anyjával marad meg.. Eddig sem szigetelődtünk el, családdal találkozunk már 2 hónapja lazábban, sétálni járunk, barátokat is fogadtunk, természetesen mindenki volt teszten előtte vagy már beoltott. Szerintetek is felelőtlenen vagyok, hogy vinném?
2021. jún. 7. 09:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapos terhesen végigcsápolt velem egy fesztivált, ha ez számít. :) Szülés után kb két hónappal jött már velünk mindenféle.
2021. jún. 7. 13:00
 12/13 Derjaderja ***** válasza:
100%

Nekem mindkét gyerekem extrovertalt, mindent imádnak, ahol nyüzsi van, kb 4 hónapos kortól. A fiam 6 hónapos, voltunk már sütögetésen, volt itt vendég baba, akivel szemben hasalva kacarásztak. Hordozott baba, ezért sokkal többet lát ki, mintha mózesben lenne. Kirándulason, játszón is minden arcot figyel, mosolyog.

A lányom is ilyen volt, 4 hónapos kortól rendszeresen szerveztem neki társaságot, vittem kerekítőre. 9 hónapos kora körül játszócsoportba, ahol többször kiemelte a csoportvezető, hogy milyen érdeklődő.

9-10 hónaposan a Vadaspark, Tropicarium is tetszett. Persze nem értik úgy meg, de élvezik.

Biztos azért is mert én nagyon elszigetelten nőttem fel, és nagyon tetszik, hogy itt sok a gyerek a környeken, próbálok nekik szebb gyerekkort csinálni, de az egész onnan eredt, hogy észrevettem anno, hogy a lányom már par hónaposan milyen nyitott. A kicsi meg rá van gyógyulva a nővérére, amióta leesett a tojáshéj a popójáról.

Szóval gyerekbarát programokra szerintem bármikortól. A gyerekek felnőtt programokra hurcibálását én nem pártolom, de talán csak azért mert nekem relatíve nehéz baba (volt) mindkettő.

2021. jún. 7. 13:24
 13/13 anonim ***** válasza:
55%
300 kilométer baromi hosszú, te tudod, hogy a te gyereked hogy bírja az autózást. Az enyém sokszor 20 kilométert nem bír ki...:/
2021. jún. 8. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!