Mikortól vittétek magatokkal a babát programokra?
Nekem mindkét gyerekem extrovertalt, mindent imádnak, ahol nyüzsi van, kb 4 hónapos kortól. A fiam 6 hónapos, voltunk már sütögetésen, volt itt vendég baba, akivel szemben hasalva kacarásztak. Hordozott baba, ezért sokkal többet lát ki, mintha mózesben lenne. Kirándulason, játszón is minden arcot figyel, mosolyog.
A lányom is ilyen volt, 4 hónapos kortól rendszeresen szerveztem neki társaságot, vittem kerekítőre. 9 hónapos kora körül játszócsoportba, ahol többször kiemelte a csoportvezető, hogy milyen érdeklődő.
9-10 hónaposan a Vadaspark, Tropicarium is tetszett. Persze nem értik úgy meg, de élvezik.
Biztos azért is mert én nagyon elszigetelten nőttem fel, és nagyon tetszik, hogy itt sok a gyerek a környeken, próbálok nekik szebb gyerekkort csinálni, de az egész onnan eredt, hogy észrevettem anno, hogy a lányom már par hónaposan milyen nyitott. A kicsi meg rá van gyógyulva a nővérére, amióta leesett a tojáshéj a popójáról.
Szóval gyerekbarát programokra szerintem bármikortól. A gyerekek felnőtt programokra hurcibálását én nem pártolom, de talán csak azért mert nekem relatíve nehéz baba (volt) mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!