Joggal akadtam ki a barátnőmre?
Megbeszéltem a legjobb barátnőmmel, hogy nyáron elmegyünk nyaralni. Úgy vettem ki szabit is. Közben lett egy pasija. És mondta, hogy nem mehetek. Mert kettesben mennek. Oké, megérteném, bár eléggé bánt, hogy a szabimat, mindenemet hozzá igazítottam, mert nekem más időpont szimpatikusabb lett volna. Viszont megjegyezte, hogy: Bocsi, most a barátom fontosabb nálad.
Ekkora kiakadtam. Megmondtam neki, hogy majd akkor is a barátja legyen a fontosabb, ha nálam akar aludni (városban élek ő falusi), mert programja van, vagy ha ruha kell (rengeteg ruhát adtam neki már kölcsön), vagy ha bármilyen más szívesség kell. Kérd ezeket a pasikádtól.(2 HETE "JÁRNAK")
Nem vagyok féltékeny, van párom, csak mi távkapcsolatban élünk. Az egyik szabimat hozzá, másikat a barátnőmhöz igazítottam. Mind a kettőt a páromhoz kellett volna. Már nem változtathatok. Most akkor egyedül tölthetem azt az egy hetet, semmit se csinálva, mert a párom dolgozik a barátnőm meg inkább a 2 hete megismert sráccal megy, mikor mi ezt már 1 éve lebeszéltük. Ráadásul én azért nem a párommal mentem 2x nyaralni, mert duzzogott, hogy mi lesz vele.
21lány
Én nálam eddig tartott volna a barátság, de jeleztem volna neki hogy egy éve azt az egy hetet direkt rá szántad.
Ne keseregj keress a városban olyan programokat amiket egyedül is tudsz látogatni illetve pihizd jól ki magad.
Ha az egyik barátom, főleg a legjobb barátom azt mondaná nekem, hogy konkrétan a pár hete megismert pasija fontosabb neki, mint én, akkor ennyi volt. Mármint értem én, hogy egy újabb kapcsolatban leginkább az elején sokszor van, hogy egymáson lógnak folyton, meg minden, de nehogy már egy régen megbeszélt programot lepasszoljon emiatt.
Mondjuk nekem az alapból fura, hogy egy olyan pasival akar menni nyaralni, akit most ismert meg. Vagy lehet, hogy ez csak nekem lenne túl gyors, de most ha így dönthetnék, hogy pl. a legjobb barátommal menjek el valahova hosszabb időre nyaralni, vagy pedig valakivel, akit most ismertem meg, egyértelműen a legjobb barátomat választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!