Egyetemen hol van lehetőség barátokat szerezni? Kolesz számomra nem opció. Milyen barátságok születnek egyetem alatt? Születnek valódi barátságok? Mennyire számít a gólyatábor?
Lehet kisebb szakokon tényleg így megy, mázlista vagy.
2021. jún. 2. 09:30
12/16 anonim válasza:
Kisebb szakokon így van, meg tudom erősíteni. A miénk is kicsi, kb 20-25 ember van a szakon. (6-os vagyok)
2021. jún. 2. 09:38
13/16 anonim válasza:
miénk nagy és vannak barátaim, csak nyitottnak kell lenni (meg talán szerencse is kell hozzá)
egyébként ha csak haverokat találsz (azt pedig mindenki talál aki nem gubózik be) a dolgokról nem fog lemaradni
2021. jún. 2. 14:54
14/16 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt, mert hibrid oktatással indítottunk, utána koliba kerültem ahol igyekeztem nyitott lenni és 3 életreszóló barátot is találtam akikkel még most online oktatás alatt is találkozgatunk. Meg persze középsuliból, általánosból szintén vannak haverok, barátok, de velük is ugyanúgy tartjuk a kapcsolatot. lletve nálunk is összesen vagyunk 12-en a szakon (gazdasági) így nagyon összetartó a csapat és rengeteget segítettünk már egymásnak. Az órákra járás is öröm, mert tényleg olyan, mintha egy mini osztály lennénk. :D Úgyhogy szerintem nem lehetetlen barátokat szerezni, kell hozzá szerencse is, de ha nyitott vagy, akkor sokkal esélyesebb, és tényleg el ne hidd, hogy nem lehetséges.
2021. jún. 2. 16:05
15/16 anonim válasza:
Kisebb alapszakon végeztem tavaly, már senkivel se tartom a kapcsolatot. Egy emberre hittem azt, hogy erős a barátságunk, de én tovább tanultam, őt meg nem vették fel ugyan oda, és azóta nem beszél velem. Kb ennyire tudnám erősnek mondani az ott kialakult barátságokat tapasztalatom szerint. Egyetem alatt oké, aztán szerintem a nagy része elszáll...
Jelenlegi szaktársaimmal még az online oktatás miatt nem találkoztam, de eddig is azt látom, hogy megvan az a réteg, aki kommunikál pl chatbe és van aki egyáltalán nem. Így nehéz azért még ismerkedni.
2021. jún. 3. 14:46
16/16 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon változó, de azt én is meg tudom erősíteni, amit egy korábbi hozzászóló, hogy nekem is általános iskolából illetve gimiből vannak barátaim. Az egyetem alatt nekünk egy 4 fős baráti társaságunk volt,és a többiekkel inkább olyan semmilyen kapcsolatom volt.. ha jegyzet kellett vagy ilyesmi, akkor kerestük egymást, de ennyi... Mióta befejeztem az egyetemet már csak 1 barátnőmmel tartom a kapcsolatot, de vele kb. még az első nap ismerkedtünk meg, kialakult egy baráti kapcsolat, ami azóta is tart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!