Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki odavan a dinoszauruszokért és egyéb ősállatokért?

Figyelt kérdés

Esetlegesen filozofál azon, hogy "mi lett volna, ha?" :D nekem ez teszi ki az életemnek a nagy részét, és a fiú baráti körömből megvan az összeköttetés, de a lányok közül szinte alig van valaki, akit ez érdekel, és szívesen beszélnék velük ezekről a dolgokról.

20/F

2021. máj. 29. 18:33
1 2
 11/15 anonim válasza:
Kicsit nagy a korkülönbség. Vagy még belefér? XDD
2021. jún. 11. 00:53
 12/15 anonim válasza:
Én nő vagyok, és érdekel a téma, de nem azért írok, mert ismerkedni akarok (férjnél vagyok, már a fiam is odavan a dinókért :). Annyira részleteiben nem ismerem a dinoszauruszfajtákat, hogy tudjam mindegyik nevét, de én abban hiszek, hogy az emberrel együtt éltek. A Biblia egyik legrégebbi könyvében (Jób) részletesen le van írva egy dinoszauruszfaj, ami minden bizonnyal sauropoda lehetett (meg egy tengeri lény is, ami azóta kipusztulhatott). Szerintem a sárkány sem egy kitalált lény, hanem valóságban létezett, rengeteg nép szájhagyományában megjelenik. A kínai csillagjegyek is arról tanúskodnak, hogy a sárkány olyan normál állat volt számukra, mint a tigris vagy a patkány.
2021. jún. 27. 13:24
 13/15 V-Balazs válasza:

12-es

kétlem hogy az emberek jelen lettek volna 65 millio évvel ezelött is :/

max a földönkivüliek esetleg. vagy max isten ha úgy nézzük a dolgot.

nem mindig kell hinni a bibliának attol fügetlenül hogy istenhivő vagy vagy nemtudom.

az emberszabásúak is csak a dinok kipusztulása után kezdtek el fejlödni és még akkor sem úgy hanem kicsi kis pockok formájában éltek majd fokozatosan fejlödtek egyre több faj jött létre és így tovább,

természetesen nem voltam ott hogy ezt mindenképp alá tudjam támasztani de egyenlöre enyit tudunk az östörténelemröl.

2021. jún. 27. 13:32
 14/15 anonim válasza:

Hagyjad! Bibliában nincs benne az evolúció, szóval csak bunyó lenne belőle...:/

Milyen elkeseredett lehet már az, aki összemossa a több ezer éves bibliai szöveget, a mai modern tudományos tényekkel??!? Xdd

Ha létezik is valamilyen felsőbb hatalom, az biztos, hogy nem olyan, mint az isten aki a bibliába le van írva...

[Kis koromban én is azt hittem, hogy a sárkányok is léteztek, csak régebben, mint a dinók. DE én akkor 6 éves voltam, és nem egy felnőtt, kifejlett homo sapiens.] lol

Az emberi hülyeség tényleg határtalan...🙏

2021. jún. 27. 19:53
 15/15 anonim válasza:

V-Balazs, nem mindenki hisz a több millió éves földben (tudósok sem), minthogy nem sok tudományos alapja van, de erről nem akarok vitát nyitni, nem erről szól a kérdés.

Az meg, az ki gondol engem hülyének, még élőben sem zavar, nemhogy egy anonim oldalon.

2021. jún. 27. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!