Van itt olyan lány, aki odavan a dinoszauruszokért és egyéb ősállatokért?
Esetlegesen filozofál azon, hogy "mi lett volna, ha?" :D nekem ez teszi ki az életemnek a nagy részét, és a fiú baráti körömből megvan az összeköttetés, de a lányok közül szinte alig van valaki, akit ez érdekel, és szívesen beszélnék velük ezekről a dolgokról.
20/F
Egyrészt ha ennyire szereted a prehisztorikus állatokat, akkor nézd meg az Őslények országának mind a 14 részét és a TV2-ős sorozatot oda-vissza, és játsszál orrba-szájba a Zoo Tycoon Dinosaur Digs kiegészítőjével.
Másrészről egy ilyen érdeklődési körből nem lehet felépíteni kapcsolatot...
20/F
#1-es
Látom neked is benőtt ennyi idősen a fejed lágya.
Már nem azért, de Miért ne lehetne?
Ez olyan mintha azt mondanád hogy nem lehet kapcsolatot épiteni a viccelődéssel, az azonos érdeklődési körökkel, (ami lehet akármi animéktől elkezdve dinókig)
Akkor légyszíves beavatnál abba hogy mégis hogy a rákba alakulnak ki a kapcsolatok, hogyha nem igy?
Ránézel valakire, És máris a barátod?
Gratulálok.
17/L
#2 <- #1
Egyszerű a képlet: Nem velem, hanem a kérdezővel kell akkor beszélgetned. Gondolom nem véletlenül tévedtél ide ez alá a kérdés alá, feltételezem, hogy érdekel a témakör valamennyire, amit felvetett a kérdező. Ne személyeskedéssel és ítélkezéssel cáfold a véleményemet, hanem akkor tessék ráírni a srácra és beszéljétek meg, hogy mondjuk például a jurában élt kentrosaurusnak, vagy a krétában élt stegosaurusnak szebbek-e a háttüskéi. Ennyi. És máris összehozott titeket a sors és máris nincs igazam. Csak egy jó tanács: Légyszi ne te döntsd el, hogy benőtt-e a fejem lágya. Én se mondok rád semmit, mert nem ismerlek, ezen kívül nekem is lehetnek rossz pillanataim, amikor egy fárasztó kérdés alá odaböfögök valami inkorrekt megjegyzést.
Naaa valami iylesmi kérdésre vártam XD
kérdezö nyugi én is örülnék ijen lánynak ^^
az a gond ha megkérdezed a legtöb láyntol hogy melyik a kedvence kapásbo rávágja hogy Trex és Raptor... DE MINDE KI AEZT A KETTÖT MONDJA HÁT NEMIGAZ!!
Bocsesz de idegesitö már ^^"
Utolsó
igen xd. egyszer sem hallottam még, hogy Diplodocus, Ampelosaurus, pyroraptor, stegoceras stb. XD
Ki se tudnám őket nondani, hagyjad már.
XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!