Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Védettségi igazolvánnyal...

Védettségi igazolvánnyal rendelkező barátokat lehetne itt szerezni?

Figyelt kérdés

2021. máj. 20. 11:56
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
A chiptől rettegünk igen. azok után hogy minden kattintásunk monitorozva van a weben hogy nekünkvaló reklámokat kaphassunk,. a telefonunkat hurcoljuk magunkkal melóba, kurvázni, budira mindenhova, pontosan tudják mikor hol jártunk. :D
2021. máj. 27. 23:32
 32/34 anonim válasza:

29-es konkrétan a plazmaközpontban, ahova vérplazmát adok amióta átestem a betegségen, mert ezzel hatékonyan lehet gyógyítani más covidosokat.

Politikával, vallással nem foglalkozom, így ilyen jellegű véleményem nincs.

Amúgy amikor normál vért adok, nekem utána szokott euforikus érzés lenni.

Én mondjuk családosként, igen aktív baráti társasággal nehezen lennék meg itthon. Egyedül meg sehogy sem. De mindenkinek más az életvitele.

Azt nem tudom, hogy kik azok a Merkely meg Ruzsnyai, de amúgy sem tudnám megmondani, hogy hozzáértők-e vagy sem, mert én nem vagyok az.

Alkoholt iszom mérsékelten, szeretek "sörözni" járni, de erre van is lehetőség. Utazni imádok, de most egyelőre csak kirándulgatunk.

Most épp kitaláltuk, hogy megcsináltatjuk a kártyát. Ahogy írtam a feleségemnek már kiderült, hogy rengeteg ellenanyaga van, nekem meg ma jött meg az eredmény, hogy pozitív az ellenanyag tesztem. Mondjuk más nem is lehetett, hiszen ezért adok plazmát. Mondjuk az a pofátlanság csúcsa, hogy minden egyes plazma után megjön az EESZT-ben az eremdény, hogy mennyi ellenanyagom van, de ez a kártyához nem jó, hanem kell 11eFt-ért egy ugyanolyan vértesztet csináltatnom, majd 3000-ért kártyát igényelnem (amiből 2000 forint a kártya előállítása!!!). Gondolom ezzel akarják elbizniszelni az oltóanyagokat, hogy lehessen vele csillogni.

Na mindegy, a lényeg, hogy pár napon belül utazhatunk is. Aztán meg mindenki elfelejti ezt és majd jön a következő beszédtéma.

2021. máj. 28. 01:20
 33/34 anonim válasza:
Lehet! Én is itt vagyok. A nevem Brúnó, oltva, féregtelenítve és chippelve vagyok! Vau!
2021. máj. 29. 14:45
 34/34 anonim válasza:
31. A nagyapám 40 éve is azt mondta, hogy megfigyelnek mindenki, az ő szakvéleményét nem vitatnám, szóval ehhez okostelefon sem kéne se chip xdd
2021. máj. 29. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!