Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem csinálnak a védettsé...

Miért nem csinálnak a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek védett idősávot a boltokban?

Figyelt kérdés

Ahogy régebben volt a 65 fölöttieknek, most mondhatnák azt, hogy 9-12 óra között csak védettségi igazolvánnyal lehet bemenni vásárolni, akármelyik üzletről is van szó, és ebben az időintervallumban maszkot se kell viselni, létszámkorlát sincs. Ugyanis "a még be nem oltottak védelme érdekében továbbra is kötelező a maszkhasználat".

Az ezen kívüli időtartamban bárki bemehet, viszont maszkban, létszámorlátozással.

Tömegközlekedésen pedig - ahol megoldható - lehetnének védett kocsik, pl. vonatokon az első kocsiba csak védettségi igazolvánnyal lehet felszállni, és ott nem kell maszk se. Védett idősáv itt nyilván nem lenne megoldható, mert a még be nem oltottak akkor a nap egy relatíve jelentős részében nem tudnának közlekedni.

2021. máj. 10. 16:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

Kösözönjük, hogy kiháborogtad magad.

De sajnos az a helyzet, hogy össze kellene szedned magad és oltatnod magad.

Tudod, miattad halhatnak meg emberek tömegével. Amúgy az egész tróger gondolatmeneted egy baromság.

2021. máj. 10. 16:42
 2/11 A kérdező kommentje:
#1: Nem nyert. Már be vagyok oltva.✅
2021. máj. 10. 16:44
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
Én az oltatlanok mindenféle diszkriminációját lelkesen támogatom.
2021. máj. 10. 16:46
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
3/3 én meg a hozzád hasonló idióták holdra való fellövését támogatnám.
2021. máj. 10. 16:48
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Találj már ki mégnagyobb idétlenségeket. :D
2021. máj. 10. 16:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Minek kellene a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek védett sáv?

Nem érted a szó jelentését, hoyg VÉDETTSÉGI igazolvány? ŐK már védettek (részben). Minek kellene NEKIK még egy külön védett sáv?

2021. máj. 10. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

#3, ti felfogjátok hogy ezzel a hozzáállással mihez asszisztáltok??

A legszélsőségesebb eszmék is így terjedtek el.

U.I. Én is beoltattam magam, de ez az én döntésem.

2021. máj. 10. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

1."Tudod, miattad halhatnak meg emberek tömegével."

Nem igaz.

2021. máj. 10. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem meg ürítsünk ki egy egész megyét és telepítsük oda a felsőbbrendű védett kasztot hadd örüljenek ott egymásnak.
2021. máj. 10. 16:55
 10/11 A kérdező kommentje:
#6: Azért, hogy abban az idősávban, vagy pl. vasúti kocsiban a védettek úgy tudnak vásárolni, meg "működni", ahogy egy normális világban szokás - pl. maszkhiszti nélkül.
2021. máj. 10. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!