A mostani helyzet miatt, ha valaki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal az vendégházba se mehet nyaralni? Lefoglaltuk már tavaly decemberben egy vendégházba a nyaralásunkat és nem mindenki oltotta be magát. Vendégházba is oltottak mehetnek?
De és ha én most mondok valamit, aztán elmentek a vendégházba és ott meg mondják annak az ellenkezőjét, akkor mi lesz?
Miért nem azt a konkrét helyet hívod fel, ahol a foglalásod van? Az országban elég sokféleképpen értelmezik a COVID-al kapcsolatos jogszabályokat, én a harmadik hullám tetőzésének a közepén olyan szállodában is voltam itthon ahol svédasztalos reggeli volt, ami ugye a fő fő fő tiltott dolgok egyike. Ha előtte megkérdeztem volna itt a gyakorin, hogy lesz-e másnap svédasztalos reggeli a szállodában, akkor azt a választ kaptam volna, hogy nem lesz. És mégis volt.
Te is szeretnél utazni gondolom, meg a szállásadónak is az az érdeke hogy el tudj menni (ebből él ugyanis). Ne általánosságban próbálj megoldást keresni hanem a konkrét szállással a konkrét ügyről tárgyalj.
Védettségi igazolvánnyal mehetsz. Ha még soká lesz, akkor regisztrálj és oltasd be magad, úgy biztosan nem kapsz bírságot.
Ha a tulaj megengedi, hogy anélkül ott legyél és időközben kap egy ellenőrzést , őt is megbírságolják, meg téged is.
Van erre neked pénzed, meg idegrendszered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!