Védettségi igazolvánnyal rendelkező barátokat lehetne itt szerezni?
Nekem van
De nem tudom hány éves vagy és milyen nemű.
Ebben helyt adok, hogy rossz időben kint ne lehessen fagyoskodni. Meg azért nyilván jó egy mozi néha
Nyilván nem csak ezért olt valaki.
Amúgy fordított esetben nem zavarna ha valaki nem lenne oltott.
Amit a témafelvető hozott, akár még védhető is (ti. együtt menni olyan helyekre, ahol kell igazolvány).
Akik me az intelligenciához kötik az igazolványt, azok szálljanak magukba. A fiam autoimmun beteg, kezelésre vár, nem kaphat semmit. Ellenben valószínűleg túl van a fertőzésen 2x is minden komolyabb baj nélkül. Nincs igazolványa. Azért menjen vérvételre, hogy legyen plasztiklapja?
A feleségem pajzsmirigy beteg, ezen felül még van egy közvetlen ok, amiért nem kaphat oltást, de 2x átesett a ferőzésen. Egyszer igazoltan, annak a papírja lejárt. Most elment vérvételre és tele van ellenanyagra. Ő egyébként egy paraszt?
Én 2x átestem a betegségen. Az első miatti kártya lejárt. Plazmát adok, hogy más Covidosokat gyógyítsanak az ellenanyagommal. A központban kérték, hogy ha nem nagyon ragaszkodok hozzá ne oltassam magam, mert nem ismerik a hatását. Akkor én egy unintelligens rohadék vagyok?
Aki beoltatja magát az védett? Az a kollégám is, aki a 2. oltást követő 35. napon megbetegedett és kórházba került? Az aki átesett védett? Akkor én 2x vagyok védett.
Oltakozzon aki így érzi biztonságban magát én nem ítélem el, sőt igen hasznosnak tartom. De azt a retorikát használni erre, hogy védettség, meg "Védettségi igazolvány" és erre építeni kapcsolatot, vagy ebből következtetni, vagy ne adj isten ebből megitlni egy régi barátot, ismerőst, rokont nagy szűk látókörű hozzáállás. Annak is aki azért ítél el valakit mert beoltatja magát és annak is, aki azért mart a másik nem oltatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!