Csak kifogás, hogy nem tudtok ismerkedni?
Én tudok személyesen ismerkedni random emberekkel az utcán.
A jelenlegi helyzetben. Amikor lehetetlen még neten is. Ti miért nem?
Mondjuk azzal nem flexelnék, hogy le tudok állni csak bárkivel beszélgetni. Arra bárki képes:megkérdezed tőle az időt, mikor jön a busz, bármi. BÁR, ha tényleg mindenkit, még a Gengszter Lászlót meg a gyilkos tekintetű, emós Gizellát is rábírod egy értelmes, tartalmas beszélgetésre, és nem a jól ismert 'zaklatós' formában, akkor gratulálok! Mondjuk sok értelmét nem látom ennek, de ha ez téged a teljesség érzésével tölt el,akkor örülök.
Mondjuk az, hogy össze szeded a mogyidban lévő bátorságod és képes vagy összehozni egy randit egy tök ismeretlennel az más tészta. Ezzel már tudnál büszkélkedni, bár ez a legtöbb nő számára már egy instant előnytelen tulajdonság(de csak magamból indulok ki).
Fu, Kérdező!
Gondolom tudtad, mikor kiírtad, hogy mire vállalkozol. :D
Alaptalanul dühösek rád, bár kissé provokatívan fogalmaztál.
Van, akinek elképzelni is nehéz lenne így ismerkedni, de nem is kell mindenkinek.
Ugyanakkor szerintem nagyon klassz dolog.
Egyértelmű hogy provokativ kérdés, alapból az irása olyan lekezelő, hogy iskolában nálunk ütnivaló lett volna az ilyen ember, tipikus hencegő, hogy ő tud váltani pár mondatot egy NŐ-vel, mekkora király, esetleg az RTL vagy a TV2 ne karoljon fel mint "közszereplő" és csináljanak valami bullshit műsort veled?
Valamint "miért azzal jönnek az emberek, nem lehet ismerkendi" én pl 2-3 embert ismerek a környeztemből, azok kinézete olyan is amilyen...
Gratulálunk Mr Casanova, megveregetjük képzeletben a hátadat, csak hogy érezd magad különlegesnek, ha esetleg minden másban nem lennél jó.
Mondjuk arra kiváncsi lennék, hány nő tud melletted megmaradni hosszabbtávon? Ez számomra érdekesebb téma lenne feléd :)
Szerintem ez nem rosszindulat (bár volt rá példa,van aki szimplán nem ért hozzá vagy felénk..egyelőre?) Csak a kérdés nem ért el pozitív hatást se nálad, se senkinél.
Mondjuk egy jót lehetett vitázni alatta:D
By Opinionist #34.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!