A járvány csak kifogás?Ha valaki komolyan gondolja a társkeresést az találkozik az illetővel a járvány alatt is?
Figyelt kérdés
Ha én tényleg magányos vagyok és komolyan gondolom a társkeresést,akkor a járvány ellenére is találkozok a nővel akivel levelezek.Megkérdezi mondjuk holnap délben megfelel e a Blahán,azt mondom neki igen,és holnap délben ott találkozunk.Attól hogy maszkban vagyunk látjuk a másik hogy néz ki,halljuk a hangját,látjuk hogy értelmes e, normális e, szimpatikus e,mindent.Így kéne hogy működjön a társkeresés.Üzenetváltás,képküldés,találkozás.2021. márc. 9. 02:24
1/7 anonim válasza:
Persze, az ember így is annyi emberrel találkozik nap mint nap akarata ellenére is. Akkor miért pont azzal ne találkozna (a szabályok betartása mellett) akivel kifejezetten szeretne is találkozni?
3/7 anonim válasza:
Igen találkozik. Miért kell húzni egymás agyát és idejét? Most már az idő is javul egy séta a parkban, kis beszélgetés nem árt senkinek. Személyesen dől el minden, van-e kémia, tényleg olyan az illető, amilyennek elgondoltuk...stb.
4/7 anonim válasza:
Persze, hogy találkozik. Mondjuk elhiszem, hogy idegőrlő hónapok óta úgy ismerkedni, hogy az utcán fagyoskodtok, ez engem is zavarna egy idő után, de ha nagyon érdekel valaki, akkor ez nem akadály.
5/7 anonim válasza:
Ez olyan kifogás mint a gyerek...
Az az egyedül álló anyuka aki társat akar az megtudja oldani, hogy találkozzon a kiszemelttel... minden más csak duma.
6/7 anonim válasza:
Gyerekestöl találkozik egyedülálló anyuka vagy akkor, amikor a gyerekek óvodában vannak vagy az apjukkal ( ha érdekli apjukazba gyerek vagy azzal akarja szivatni az anyát, hogy elviszi a gyereket, közben nem érdekli igazán)?
7/7 anonim válasza:
6, igen, vagy a gyerekkel vagy ott hagyja a nagyszülőknél, stb.
Volt, hogy egyedülálló gyerekes csajjal találkoztam úgy, hogy a tesója vigyázott a gyerekre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!