Esetleg van itt olyan gamer hölgy aki szívesen beszélgetne/barátkozna egy olyan 27 éves pasival aki maga is szeret gamerkedni?
Amúgy én most gondolkozom…
Ha neked a hokizomtól több van máris lényegesebb dolgokat tudtunk meg rólad!
Látod ha ezt írod be a kérdésbe, hogy van rajtad izom=sportos vagy és hogy nem anyáddal laksz már is sokkal szimpatikusabb tulajdonságokat emeltél ki, nem?
De te egy gamer vagy! xD
Pedig a kérdés az ilyennek tűnt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1103..
Amúgy tényleg nem azzal volt a baj, hogy te játszol vagy szeretsz játszani!
Különösebben nekem sincs és nem is volt veled bajod.
Igen mostmár lexophatjuk egymást! xD
Ah én igazából max már az Agar.io-n szoktam játszani! :D
Épp ma adtam el a videókártyámat, 3X annyiért mint amikor vettem 2 éve, nagyon jól jött nekem ez a kriptovaluta őrület! :D
Én csak azt nem értem miért kellett olyan hosszan vitatkozni, hogy ki gamer, ki nem az. Nem mindegy? Szerintem a kérdés eléggé egyértelmű. Ez a sok kötözködés és miért? Mire mész vele? Igen, mindenkinek igaza van csak sorban.
Meg mindenkinek más a "gamer" szó jelentése. Most, hogy ki mivel min játszik olyan elenyésző tényező. Mindenkinek megvan a játék stílusa. Nekem pl nagyon bejön az Ac széria, valaki jobban szeret Fortniteozni és ez rendben van. A játék szórakozás.
És kedves #38-as igenis vannak jó témák gamerként. Vannak játékok amelyek igen megosztóak és többől állnak holni pályáknál. Sajnállak, hogy csak ennyit tapasztaltál a gamer világból, de ösztözlek hogy pótold a hiányosságot 🙂. Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!