Oneswfanboy kérdése:
Esetleg van itt olyan gamer hölgy aki szívesen
beszélgetne/barátkozna egy olyan 27 éves pasival aki maga
is szeret gamerkedni?
21/39 anonim válasza:
#17 Azt hittem nekem is van jogom szabadon kimondani a véleményem, de sajnálom ha ez megbántotta a kis törékeny lelki világodat 😉 De ne aggódj, én nem foglak téged sározni, nem fogok rád csúnyákat mondani, nem is foglak cseszegetni, mert nem gondolom, hogy ez megoldás, sőt. A másikat könnyű lehúzni, de én nem akarok ilyen szintre süllyedni, mert nem akarok ártani másoknak. Köszönöm, hogy beszélhettem veled, tanultam belőle igazán :) Türelmet.
22/39 A kérdező kommentje:
Hagyjad ez a fő agyhalott Komugi vagy mi a szar azt hiszi magáról, hogy ő valami atya úristen aki a spanyol viaszt fosta ki magából. Igazi kiskirálynak érzi magát a szemétdombon vagyis ezen a szaron. Lassan már nem a napiszar.hu hanem a gyakori az internet pöcegödre köszönhető az ilyen emberek miatt...
23/39 anonim válasza:
21#
Nem is nagyon tudnál azt tedd hozzá, mert én nem adtam magamról tulajdonságot, amit meg gondolnak az lepereg rólam… :D
De amúgy legalább a tiedet (hozzászólásod) elolvasom azért, de a kérdező annyira nem érdekel és annyit ír, hogy minden alkalommal tovább görgetek a zölden… xD
24/39 A kérdező kommentje:
Mit kell mindenen röhögni? meg xd meg :D látom nem igen lehetsz több 16 nál ennyi ésszel meg főleg nem :D
25/39 A kérdező kommentje:
Engem se érdekelsz hülye gyerek agyad nincs kb ezek után elképzelem hogy milyen tulajdonságaid lehetnek :D
26/39 anonim válasza:
Szerinted a hozzászólásaid alapján lessz bármilyen nő is aki jelentkezni fog? Még egy ratyinak se kellenél ilyen hisztis pisis hozzá állással hogy lát egy negatív kommentet egy anonym oldalon és ilyen reakciókat vált ki belőled.
"Minek akarok gamer csajt? Amúgy meg mi közöd van hozzá, hogy én mit szeretnék? Megsúgom: semmi se."
Ha senkinek semmi köze hozzá akkor mi a fsznak írtad ki a kérdésed egyáltalán?
És az ilyennek még szavazati joga van beszarok.
27/39 anonim válasza:
Végre egy rövidebb! :D
Igen annyi, de mellettem legalább most is fekszik valaki és nem anyámnál lakok és ismerkedek itt gamerekkel… xD
28/39 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy anyámmal lakok amúgy meg? Talán ismersz? Nem hisztizek de miért kell letámadni engem egyből azt csináltátok kb idáig... Ez a xd meg :D ez meg szánalmas látszik, hogy egy éretlen kis hülyegyerek vagy a csajt sajnálom aki egy ilyennel összejön :D Nem gamerekkel akarok ismerkedni te analfabéta nyomorék, láttom most se megy a szövegértelmezés.. Amúgy meg ha ennyire nagy valakinek képzeled magad gyere le hozzám és elintézhetjük kb egy fotel harcos nyomorék vagy
29/39 anonim válasza:
Csapjad ide a címed akkor! :D De szólok a HOKizom a kezeden, nem fog megrémíszteni! xD
30/39 A kérdező kommentje:
Idáig se jelentkezett egy csaj se szerinted írt volna bármelyik csaj is ide itt a csajok nagy része agyhalott kb mint ti :D Amúgy meg azt nem értem, hogy ti erre veritek a brét hogy a másiknak neki menjetek meg röhögni a másikon? Értelmes válaszokat vártam volna, nem letámadást meg kioktatást de hát ti jobban ismertek mint én saját magamat. Értelmezni nem tudjátok amit leírtam idáig. Csak gondoltam kiírok egy ilyen kérdést de azt nem vártam hogy nekem jöttök, de azt gondoltok rólam amit akartok engem nem érdekel. Le pereg rólam is amúgy ennyi :D
Kapcsolódó kérdések: