Esetleg van itt olyan gamer hölgy aki szívesen beszélgetne/barátkozna egy olyan 27 éves pasival aki maga is szeret gamerkedni?
Ilyen felfogással kurvára barátnőd sem lesz soha főleg ha az az egyetlen jó tulajdonságod amit ki emelsz magadról, hogy gamer vagy!
Innen meg pláne, de ha csinálsz egy gamer Youtube csatornát es befutsz akkor téged fognak keresni és nem fordítva!
Most komolyan 27 évesen ezt hozod fel magadról pozitívumnak?
hiába használsz más szinonímát a kockulásra attól ugyan úgy kretén vagy már megbocsáss.
Most komolyan, mi ez a sok támadó komment? Mi van akkor, ha valaki a játékokról szeretne beszélgetni? Nem azt mondta a kérdező, hogy csak ez létezik az életben, csak sejtem, hogy ez az a téma, ami iránt érdeklődik, amiről hosszabb távon is tud akár beszélgetni és plusz érdeklődési kör. De nyugodtan kövezzetek meg, nekem ez a véleményem.
Kedves kérdező! Nyilván ez attól is függ, hogy mennyire "gamer" csajt keresel, olyat aki profi, vagy olyannal is szívesen beszélsz, aki csak néhanapján de szívesen játszik. Az utóbbit szerintem nem nehéz találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!