Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Esetleg van itt olyan gamer...

Oneswfanboy kérdése:

Esetleg van itt olyan gamer hölgy aki szívesen beszélgetne/barátkozna egy olyan 27 éves pasival aki maga is szeret gamerkedni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 17. 22:47
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:
A kettő egyszerre nem szokott menni! Mindenki azért sír, mert a párjuk helyett a játékot nyomogatja!
2021. márc. 17. 23:08
 2/39 A kérdező kommentje:
Mindkettőt lehet egyszerre nyomogatni :D
2021. márc. 17. 23:19
 3/39 A kérdező kommentje:
Engem meg amúgy nem érdekel a mindenki mert vannak kivételek is szerintem, attól hogy sokan sírnak ezért kurvára nem érdekel.
2021. márc. 17. 23:20
 4/39 anonim válasza:

Ilyen felfogással kurvára barátnőd sem lesz soha főleg ha az az egyetlen jó tulajdonságod amit ki emelsz magadról, hogy gamer vagy!

Innen meg pláne, de ha csinálsz egy gamer Youtube csatornát es befutsz akkor téged fognak keresni és nem fordítva!

2021. márc. 17. 23:24
 5/39 A kérdező kommentje:
Nem az egyetlen tulajdonságom, ki mondta amúgy? Csak gamer kedni szoktam sokszor ennyi... Nem kioktatást kértem amúgy meg. Hanem csajok hát ha ír egy olyan csaj aki ugyanolyan mint én.Ja és honnan szoptad ki hogy nem volt barátnőm öreg? Tudod van olyan csaj aki ha közbe xboxozol vagy valami akkor beáll ő is és nem sír a szája én már találkoztam olyannal ennnyi, nem értem mit általánosítasz...
2021. márc. 17. 23:28
 6/39 anonim válasza:
Hát sok sikert neked ehhez! Tényleg!
2021. márc. 17. 23:43
 7/39 anonim válasza:
gamer girl-ok: dota, lol, fortnite. Ez van minden 2. sarkon... igazi gamer girl a ritka
2021. márc. 18. 09:59
 8/39 anonim válasza:

Most komolyan 27 évesen ezt hozod fel magadról pozitívumnak?

hiába használsz más szinonímát a kockulásra attól ugyan úgy kretén vagy már megbocsáss.

2021. márc. 18. 12:13
 9/39 anonim válasza:

Most komolyan, mi ez a sok támadó komment? Mi van akkor, ha valaki a játékokról szeretne beszélgetni? Nem azt mondta a kérdező, hogy csak ez létezik az életben, csak sejtem, hogy ez az a téma, ami iránt érdeklődik, amiről hosszabb távon is tud akár beszélgetni és plusz érdeklődési kör. De nyugodtan kövezzetek meg, nekem ez a véleményem.

Kedves kérdező! Nyilván ez attól is függ, hogy mennyire "gamer" csajt keresel, olyat aki profi, vagy olyannal is szívesen beszélsz, aki csak néhanapján de szívesen játszik. Az utóbbit szerintem nem nehéz találni

2021. márc. 18. 13:32
 10/39 A kérdező kommentje:
6-os: Köszönöm szépen! 7-es: Na én pont ezekkel a gamekkel nem játszottam még soha az életben, meg ezeket nem szeretem, de tudom, hogy ezek a népszerűek manapság. Én Star Wars Battlefront 1-2 vel szeretek játszani xboxon, a gamerlaptopomon meg World of Tankssal, meg Heroes and General sal szoktam, szóval ez van. Tinderen amúgy meg beszélgettem már sok ilyen gamer csajjal, (Lol, WoW meg hasonlókkal játszottak) de amikor írtam nekik hogy szeretek World of Tanks-ozni, a legtöbb nem is írt vissza szóval na. 8-as: Ki mondta, hogy ez az egyetlen pozítivum magamró? Le írtam hogy nem ez, csak szeretek hébe-hóba játszani ennyi.... Ha a szövegértelmezés nem megy az nem az én hibám. Kockulás, meg a kretén szót meg nézd hogy mit jelent valójában mert fingod sincs róla hülye gyerek. De gondoltam, hogy befog támadni egy ilyen agyhalott nyomorék ganéjrakás, mint te amilyen te vagy már megbocsáss. De utálom az ilyen embereket, komolyan. De gondoltam, hogy az ilyen agyhalott hülyegyerekek fognak írni ha kiírok itt egy kérdést. Amúgy meg sokan szeretnek játszani nem csak 27 évesek, hanem 30-40 évesek is szóval nem értelek de mindegy. De igen kretén, vagyok biztos ismersz engem jobban mint én magat... Szánalmasan vicc vagy gyerek az ilyet legszívesebben pofán basznám, de gondolom te is agyhalott szájalós karate fotel harcos vagy a gyakorikérdések táborából... Utolsó na végre egy értelmes válaszoló... Mert itt ez menő ha letámadhatnak valakit, menőnek érzik magukat a nyomorék hülyegyerekek, de élőbe nem lenne ekkora szája a fekete öves karate-fotelharcosnak az tuti, tele nyomná szarral a gyatyáját a legtöbb az tuti. Meg látod analfabéta itt a legtöbb ember, nem érti meg hogy mit írok, nem tudja értelmezni vicc komolyan az ilyenek hol másznak elő.... Na de mindegy szarok a fejükre. Kedves utolsó! Olyat csajt keresnék aki hébe-hóba játszik, lehetne vele beszélgetni, barátkozni, közösen tolni gameket, nem profi gamert csajt keresek.
2021. márc. 18. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!