Oneswfanboy kérdése:
Esetleg van itt olyan gamer hölgy aki szívesen
beszélgetne/barátkozna egy olyan 27 éves pasival aki maga
is szeret gamerkedni?
11/39 anonim válasza:
várj, várj... 27 éves vagy, gamernek tartod magad, és world of tanks meg 20 éves xboxos cím? Én is 27 vagyok, nem tartom magam gamernek de már 15 éve van steamem 750 játékkal, csgoban pl 1200 órám van de már anno 1.6-al is toltam, sourceot megjelenéskor vettem, sőt, úgy 12-3 évesen az egész nyári szünetet a cod1-el töltöttem aztán a cod2es időszak megint "elvett" éveket tőlem, meg még millió másik játék is volt az évek alatt.... és mára már ott tartok hogy mindent láttam és unom szinte az összes játékot :D Te inkább olyan kazuár vagy szvsz (vagy casual ha úgy jobban tetszik). DE ... még egyetlen egy ilyen nővel sem találkoztam soha, aki hasonlót feltudna mutatni, mint én. Szóval szerintem nem léteznek ilyen nők, az interneten is csak elvétve találsz párat világszerte, nem hogy magyarországon meg pont gyik-en :D
Amúgy most mi a francot kell baxtatni, hogy szeret játszani? Azt hittem ez csak általános meg középiskolában volt "divat" szidni a "menő" (inkább gyökér) embereknek a kockákat. Erre bumm :D Lehet a kérdezőnek 1000x boldogabb és jobb élete van mint neked gyökszi.
12/39 anonim válasza:
11#
Nem arról van szó, hanem arról hogy gamernek nevezi magát és ezzel akar csajozni… :D
Manapság mindenki játszik valamit ha máson nem akkor telefonon, de nem nevezi magát gamernek és nem fog ezzel csajozni! :D
Most gondold már el lesz olyan aki egesznap a Candy Chust vagy mi az istent nyomja aztán ezt fogja magának tulajdonságnak megadni ismerkedéshez… :D
13/39 anonim válasza:
Kedves #12 ki mondta, hogy csajozni akar? És ha igen, ki mondta, hogy azzal, hogy gamer? Ennyi erővel bármilyen közös érdeklődési kör alapján keres magának valakit az ember azt el kell ítélni? Ha én szeretek olvasni, és olyan párt keresek aki szintén, az baj? Főleg ha kimondom, hogy nyíltan könyvmoly vagyok? Aztán lehet én vagyok hülye erre a világra, amiért nem fogom fel miért kell folyamatosan ítélkezni mások felett 🤔
14/39 anonim válasza:
már nem azért, de elég rég óta ez megy, hogy játszanak ilyen kommersz szarokkal és ők már gamerek :D Tinderen a tizen-huszonéves korosztály egyik kedvenc tag-e. De ez nem csak a nőkre igaz amúgy, amióta az eszemet tudom, akármikor valaki azt mondta szokott játszani 90%ban ilyen ingyenes mainstream cuccokat mondanak, volt hogy valaki azt mondta, hogy arma2-vel játszik és rendes csapata van meg gyakorlatoznak meg minden, na ott le a kalappal, az még nálam is extrémebb :D Vagy akik több száz ezret költenek szimulátoros cuccokra, és rendesen liga szerűen versenyeznek online iRacingel vagy raceroom-al, azok már nem is gamerek hanem fanatikusok.
15/39 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam gamernek, ki mondta ezt? És nem ezzel akarok csajozni, értelmezd már amiket írtam, mert látom nem megy... És miért kell kiröhögni ezért, nem értem de röhögj csak engem nem érdekel ... Én is Codoztam amúgy m 11-es évekig, meg mással, a Counter strike amúgy sose érdekelt de sok más multis fps el toltam amúgy.. De milyen 20 éves xbox cím? Nem a régi battlefrontot írtam hanem a 2015 össel meg a 2017 esel szoktam tolni tudod az manapság is népszerű sokan tolják. Mindegy hagyjuk röhögjetek az megy meg a másiknak neki menni ez ma Magyarország....
16/39 anonim válasza:
ha meg nem vagy gamer akkor minek akarsz gamer nőt, véletlen találnál egy igazit akkor csak vakaróznál mert fingod nem lenne az iparról. Vagy neked az ilyen pózer majmok kellenek? Ahhoz nem kell gamer csaj, keress egy simát és töltsd le neki a candy crusht vagy az angry birdsot és meg is van a gamer csajod akit kerestél
17/39 anonim válasza:
13#
Akkor te ne itt és engem/minket olvasgassál!
Könyvbe se tudsz bele szólni ha nem tetszik valami, ide miért akkor? :D Főleg ha tudod, hogy hülye vagy erre a világra…
18/39 A kérdező kommentje:
Biztos fingom nem lenne az iparrol én nem te vagyok öreg... Jó elegem van a sok agyhalott nyomorékból itt. Milyen pózer majmokról beszélsz amúgy??? Komugi te se vagy egy nobel díjas agyi színten ahogy látszik, szóval én a helyedben be kussolnék... Na jó van ez a gyakori kérdések egy nyomorék szar oldal lett az utóbbi években, köszönhető az ilyen embereknek, adjál pacsit magadnak vagy valami jutalom falatot, mert jár keksz neked:D De te nem vagy hülye a világra te vagy az ész ugye?
19/39 A kérdező kommentje:
Olyan csajt keresnék aki szeret maga is játszani mint én...Nekem ezt jelenti a gamer csaj kifejezés, Minek akarok gamer csajt? Amúgy meg mi közöd van hozzá, hogy én mit szeretnék? Megsúgom: semmi se. Értelmezd már amit eddig leírtam, mert látom igazi agyhalott vagy nagyon és nem megy ez neked...
20/39 A kérdező kommentje:
De rajta jöhetnek a további agyhalott kötekedő emberek, na gyertek csak... Kössetek belém ahol tudtok, mert én egy kretén nyomorék vagyok aki szeret kockulni ugye??? Na menő hülyegyerekek éljétek ki magatokat most itt vagyok szabad préda lehet menőzni...
Kapcsolódó kérdések: