Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Olyat lehet itt kérni, hogy...

Olyat lehet itt kérni, hogy csak és kizárólag barátkozás?(A csak és kizárólag szavak csupa nagybetűvel értendőek!) Extrák nélkül gondoltam a barátságot. A téma egymás létfenntartásának segítése különféle információkkal.

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy itt nincs szövegszerkesztő rész, amivel megkönnyíthetném a hiányzó testbeszéd jeleket.

2021. febr. 28. 06:54
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Nem, nem Gyula vagyok! Nem talált... :D
2021. ápr. 10. 21:12
 32/36 A kérdező kommentje:
Arra bátorítanám a többieket is, hogy kövessék a 30-as válaszoló példáját! Mintha egy réges-régi televíziós bohózat részletét juttatta volna eszembe ez a néhány szócska...
2021. ápr. 10. 21:26
 33/36 A kérdező kommentje:

Egy kevés humorral szerettem volna oldani az ismeretlenség okozta esetleges kellemetlen érzéseket a kedves olvasókban/érdeklődőkben. Csapatépítés is lehetett volna a levelezésekből.

Mindegy nekem van elfoglaltságom, illetve találok egyéb tennivalót. (Pl. krízishelyzetbe került más kérdezőknek igyekszem segítő válasszal szolgálni, amiről tudomásom van.)

2021. ápr. 11. 09:12
 34/36 A kérdező kommentje:

Bő két és fél évvel a kérdés kiírása után jelentősen megváltozott az életem - ami a barátság extrákkal kapcsolatot illeti.

Egyetlen esetben tettem kivételt: valaki, a régi ismerősök közül. Szerelem. Beteljesülés. Nem túl gyakran, de így a jó.

Sokáig nem akartam elhinni. Szóba került a házasság most az ősszel.

Jelenleg tényleg csak barátok vagyunk, nincs testiség.

2023. nov. 11. 10:01
 35/36 A kérdező kommentje:
Innen pedig sikerrel megismertem egy barátnő-jelöltet, akivel azóta is rendszeresen beszélgetünk telefonon. Még 2021. kora tavaszán.
2023. nov. 11. 10:02
 36/36 A kérdező kommentje:
Még 2021. tavaszán kezdődött.
2023. nov. 11. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!