Olyat lehet itt kérni, hogy csak és kizárólag barátkozás?(A csak és kizárólag szavak csupa nagybetűvel értendőek!) Extrák nélkül gondoltam a barátságot. A téma egymás létfenntartásának segítése különféle információkkal.
A tizen- és a huszonévesek lehetnek ugyanabban az élethelyzetben, mint írtam korábban.
Idős gondozási tapasztalatok cseréjének így látom értelmét. Nagyobb a valószínűsége ennek a fiatalabb korosztályban.
Nem zárom ki, hogy ne találnék hasonló élethelyzetbe kényszerült Emberkét ezen az oldalon - akár középkorút is, csak kisebb a valószínűsége.
Kedves 12-es válaszoló!
Életkor? Hölgyhöz vagy Úrhoz van szerencsém?
Kedves 14, illetve 15-ös válaszoló!
Nyílt fórumra érted az írást, vagy privátra?
14-es vagyok,privátra gondoltam.
Bár nem vagyok hasonló helyzetben,de szívesen beszélgetnék.
Szögezzük le: mindenkinek igyekszem 1 max. 2 héten belül válaszolni (hétköznap elfoglaltabb vagyok hivatali ügyintézések miatt.) Hétvégén tudok csak hosszabb időt szentelni az itteni visszajelzéseknek.
Péntekenként viszont már a kora délutáni órákban - előrelátható számításaim szerint - elérhetőbb vagyok.
Közterületen tartózkodva nem szoktam internetezni - megtehetném, van már hozzá eszközöm - mégsem szeretném figyelmen kívül hagyni a közúti forgalom egyetlen apró elemét sem.
Baleset veszélyesnek tartom, ha másra figyelek a közlekedésen kívül. Remélem van még, aki hozzám hasonlóan gondolkodik ebben a tekintetben - és megtaláljuk az összhangot.
Privátban kizárólag létfenntartást érintő kérdésekről szeretnék "csevegni" - ha nem gond kedves 14-es válaszoló. Szórakozásra ezer más oldalt lehet találni a világhálón.
A visszajelzést hálásan megköszönöm - de csak azután került a szemem elé a második válaszod, miután újra írtam egy hosszabb szövegrészt. Elnézést, nem tudtam hamarabb válaszolni.
(Nem fontos számszerűsíteni semmilyen összeget, tudom, érzékeny témák ezek...) Elég annyi, hogy van, akinek a kevesebb is elég, van, aki a "sok"-at is kevésnek tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!