Olyat lehet itt kérni, hogy csak és kizárólag barátkozás?(A csak és kizárólag szavak csupa nagybetűvel értendőek!) Extrák nélkül gondoltam a barátságot. A téma egymás létfenntartásának segítése különféle információkkal.
nekem írhatsz, mindig tanul az ember:)
47N
Azt még elfelejtettem odaírni, hogy Budapest, illetve Pest megyei lakosokra gondoltam, hogy könnyebben lehessen találkozni személyesen is. Nehogy csalódást okozzak bárkinek is azzal, hogy a távolságot nehezebben tudjuk áthidalni.
Privátokat már kaptam, velük kezdtem el levelezni. Mindenkinek igyekszem válaszolni - ha nagyon röviden is egy-két szóban, legfeljebb türelmet kérek másfajta elfoglaltság/házon kívüli kapcsolatépítési lehetőség "megragadása" miatt.
Magamról még annyit írnék, hogy idős nagymamámat (közel 89 éves) gondozom/felügyelem a biztonságát a mindennapokban. Ez most a Fő Hivatásom. Nincs más hozzátartozója mint én egymagam. Testvérem nincs, de unokatestvéreim vannak.
Annak is örülnék, ha valaki hasonló élethelyzetet (idősgondozás) vállalna fel idősebb létére - de ha jól sejtem a legtöbb esetben legfeljebb tizen- és huszonéves korosztályból találhatok bárkit is, akivel ilyen módon meg tudnánk érteni egymást.
Elég speciális élethelyzet, de kénytelen vagyok vállalni. Nem teszem idősotthonba a nagyit, mert nem akar menni. Én ezt tiszteletben tartom.
Édesanyámat 13 évig ápoltam - másfél évvel ezelőtti elhalálozásáig. Nagymamámnak Örök Hála, amiért megtanított arra idejekorán, hogy a paráznaság mekkora bűn és attól tartózkodni kell.
Apránként haladok a privátokkal, de nem lesz egyszerű szelektálni, mert már nem egy olyat "kaptam", ami miatt elbizonytalanodtam a folytatásban.
Megpróbálhatom jobb irányba terelni ezeket a botlásokat, ha ez segít, akkor fenntartható lesz a kapcsolat.
Nem egyforma az életszemléletünk, más az értékrendünk nyilván a korkülönbség miatt - mármint ezt a nagymamámra értem. Édesapám viszonylag távol él földrajzi értelemben a második házasságában, de gyakran keressük egymást telefonon.
Ui: akármilyen idős vagyok, nekik a "gyerekük" maradok. Azért is ez az élethelyzet, mert már a 30-as éveimben jártam, mire megtanultam használni a világhálót, így most tudok élni ezzel a nagyszerű lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!