Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Fiúk ti meg szoktátok ölelni,...

Fiúk ti meg szoktátok ölelni, vagy szokott valami kedves gesztus a fiú barátotok felé?

Figyelt kérdés
Én nekem ritka az ilyen fiú barát, valaki nem írna privátban!?

2021. febr. 9. 22:11
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Eddig is én írtam (#3) :D

Nekem is sok haverral úgy van, csak ezzel a nagyon jó haverommal vagyunk ilyen "kapcsolatban", mással én se :D

2021. febr. 9. 23:48
 12/23 A kérdező kommentje:
Az baj, hogy csak a haverod!:(
2021. febr. 9. 23:52
 13/23 A kérdező kommentje:

Attól, ha gondolod van priviben írhatsz!🤷🏻‍♂️ Nem akarok itt a világ szeme előtt nyíltan beszélgetni!

Meg van több nap is, egy kicsit késő van!:)

2021. febr. 9. 23:54
 14/23 anonim válasza:

Mi a legjobb barátommal simán egymás nyakába ugrunk néha. Időnként van ölelés, néha egy kis bújás, nagyon ritkán még egy arcra puszi is elcsattan. Csak mert szeretem mint embert, és örülök hogy van nekem. Meg olyan becézgetések mennek, hogy hujjujjj :)

Pedig egyikünk sem meleg, nem is bi, még csak nem is “kiváncsi hetero”. Mindkettőnknek van barátnője.

2021. febr. 9. 23:57
 15/23 anonim válasza:

Ölelésből is van több.

Maga az átkarolás is ölelés. És szoktam vállon átvetve énekelni másokkal. Sőt! Sport közben is szoktunk csoportosan kört alkotni és átölelni egymást. Ez erősebb összetartozást jelent, ami teljesítmény hormont növel. De támogatást is jelent, vagy nyugtattást, vígasztalást, részvétet, örömöt.

40/F

2021. febr. 10. 00:01
 16/23 A kérdező kommentje:

Szereted a barátod! Nincs ebben semmi, nagyon aranyos dolog, egy valamit nem értek, ha lányoknak lehet, akkor a fiúknak miért nem?!

Fiúk csinálnak ilyet, akkor már egyből meleg.

Ez hiányzik már a mai fiatalokból, a kedvesség! Tisztelt a kivételnek!

Amúgy 17/F!😁👍

2021. febr. 10. 00:03
 17/23 A kérdező kommentje:
#16 Igaz!
2021. febr. 10. 00:05
 18/23 kerjoz válasza:
és ha megkérdeznéd oket h esetleg benne lennének e ?? hátha ..amugy unokatesom ilyen pl. o sok mindenkivel olelkezik, ..emberfuggo
2021. febr. 10. 02:11
 19/23 anonim válasza:

Egyetlen igaz barátom van,pedig fiatalabb nálam.Bárhol találkozom vele, mindig szorosan megöleljuk egymást,és van arcpuszi is.

Nagyon szeretjuk egymást,emberileg és akinek ez nem tetszik,nem néz oda.

Igaz barát egy,kettő ha van egy életben !

2021. febr. 10. 04:12
 20/23 A kérdező kommentje:
#19 Ez nagyon helyes, és természetes, ha csak emberileg! A felnőtt férfiak is régen mindig adtak puszit egymásnak. Hát régen is Kádár, meg Hruscsov is 3 puszival köszöntötték egymást! Az a baj, ha már csinál a mai világban 2 fiú, akkor már meleg. A másik az, hogy a másik némi identitásához semmi köze nincs!
2021. febr. 10. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!