Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Fiúk ti meg szoktátok ölelni,...

Fiúk ti meg szoktátok ölelni, vagy szokott valami kedves gesztus a fiú barátotok felé?

Figyelt kérdés
Én nekem ritka az ilyen fiú barát, valaki nem írna privátban!?

2021. febr. 9. 22:11
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Az elsőre ne hallgass,egy öleléstől bem leszel meleg,azt hinné az ember hogy egy 15 éves már érettebben gondolkozik ennél... Viszont én sem szoktam ölelkezni,sem lánybarátokkal sem fiúbarátokkal,egyszerűen nem szeretem.
2021. febr. 9. 22:43
 2/23 anonim válasza:

Nekem iskolából egyik legjobb haverommal jelenleg is tartom a kapcsolatot. Ő Pesten él, én nem, így ritkán találkozom vele, de amikor igen akkor barátilag megöleljük egymást. Ebben semmi "meleges" nincs. Az hogy valaki fiatal kora ellenére nem alakít ki még egy rendes igaz baráti kapcsolatot azzal sincs semmi baj.

De ha az ember idősebb lesz nem az a lényeg mennyi baromságot lehet csinálni egy haverral és mennyi féle kézfogást tudtok, hanem, hogy ott legyen amikor szükség van rá és fordítva, mondhatni már a "családod tagja".

Amíg nem találsz ilyen igaz barátokat, addig nem gond ha így gondolkodsz.

Mindenesetre ezzel nem terveztem általánosítani. Mint ahogy az előttem levő is írta, nem mindenki szeretheti, de egy baráti ölelés és mellé egy hátpaskolás olykor-olykor elég jól tud esni a szarban. :)

2021. febr. 9. 22:52
 3/23 A kérdező kommentje:

#3 Vannak igaz barátaim, nem sok, de van és ez fő! Csak velük az a helyzet, hogy nem lehetne hasonló és ilyen dolgokat csinálni, mert félre értenék, vagy mások!

Azért szeretnék olyat, akivel lehet ilyet.

2021. febr. 9. 22:57
 4/23 A kérdező kommentje:

#2 Köszönöm, hogy te ilyen józan gondolkodású vagy!

Szerintem ez nem meleges, hogy kedves vagy a fiú barátoddal, nem vagyok ez a nagy macsó, meg a barátaim se, de nekem ez bizonyos okok miatt hiányzik, és erre nem rég jöttem rá, hogy tudom miért!

2021. febr. 9. 23:00
 5/23 A kérdező kommentje:
#1 Szerintem nincs igazad, de a másik két magyar honfitársam szerint se!
2021. febr. 9. 23:01
 6/23 anonim válasza:

Merre laksz?

#3 vagyok :D

2021. febr. 9. 23:11
 7/23 A kérdező kommentje:
Dél-Borsod.
2021. febr. 9. 23:40
 8/23 anonim válasza:
Az távol van sajna :D
2021. febr. 9. 23:42
 9/23 A kérdező kommentje:
Hát tudom, az élet ilyen!
2021. febr. 9. 23:43
 10/23 A kérdező kommentje:
#3 Én a barátaimal konzervatív, hagyományos kézfogást gyakoroljuk.
2021. febr. 9. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!