Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki barátkozni?

Valaki barátkozni?

Figyelt kérdés

igazából elég nehezen barátkozok és nincsennek sok barátaim, így megpróbálnám itt, hátha szerzek egy-két barátot. Mindenről szivesen eltudok beszélgetni, lelkizni is tudok ha kell, segítek mindenbe tényleg bármi van meghallgatlak. Imádom a mémeket és az ilyesmiket szóval sok ilyet küldök és örülnék ha értékelnéd. Sorozatokat imádom, animékből is láttam párat. 16éves lány vagyok. A többit majd privátba megbeszéljük ha olyan.^^

Elvárásaim igazából annyi, hogy korban legyél közel hozzám azaz olyan 14-17 között legyél és lehetőleg lány legyél. Btw az se baj, hogy ha fiú vagy de akkor kérlek értsd meg, hogy csak barátokat szeretnék, nem párkapcsolatot. A másik meg annyi, hogy Debrecenhez közelj lakj. Nem debrecenj vagyok de közel lakok hozzá és sokat járok oda ezért szeretnék ott körül lakó embereket, hogy tudjunk találkozni.

Aki akarna velem barátkozni az írja le az instáját privátba és írok.

2021. jan. 16. 13:57
 1/4 anonim válasza:

21 vagyok, így kicsúsztam. :( Pedig szeretem a mémeket, az animéket (most a kakeguruit nézem), a sorozatokat (a keresztanyut nézem.

Na mindegy xD

2021. jan. 17. 00:30
 2/4 anonim válasza:

"Na mindegy xD"

Ha mindegy, akkor miért írtál kommentet, hogy kicsúsztál?

2021. jan. 17. 06:59
 3/4 anonim válasza:
2- azért, mert abban reménykedik hogy hátha megsajnálja a kérdező lol
2021. jún. 27. 17:29
 4/4 anonim válasza:
Nem ír!!!
2021. jún. 28. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!