Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol vagytok művészlelkek?

Hol vagytok művészlelkek?

Figyelt kérdés

Sajnos azt vettem észre hogy egyre kevesebb elvont fiatal van és valahogy a művészetek iránti érdeklődés is kiveszett az emberekből. Nem tudok senkivel normálisan beszélgetni mert 2-3 szavas válaszokkal letudnak mindent, komplex vélemény nélkül. Ha néha leülök a zongora elé, játszhatom a Holdfény szonáta 3. tételét is, a többség csak legyint hogy uncsi és berak valami autotune-nal erősen megspékelt 2-3 soros szemetet.

A közizlés hanyatlik ennyire vagy csak egyre igénytelenebbek az emberek?

De ez a művészetek minden terén megfigyelhető, de a zene a legdrasztikusabb.

Van még itt valaki akinek hasonló értékrendje és kiforrott véleménye van, esetleg neadj' isten kicsit tágabb az érdeklődési köre hogy ne csak 1-2 dologról legyen fogalma?

Ugyanitt sakkpartner is kerestetik.

20/F

2021. jan. 16. 13:16
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Bachtól nekem is a Holdfény szonáta a kedvencem, Beethoventől pedig a D-moll toccata és fúga, bámulatos, ahogy az meg van írva klarinétra.
2021. jan. 16. 19:18
 12/27 anonim válasza:

ja, 25 F vagyok, és nem kérek dickpicet senkitől.

Bár talán művészlélek vagyok, de szeretek lealjasodva leittasodni (ha minden elé odateszed a le-t, akkor mindenre tudsz alliterációt írni lel) , szóval én nem leszek megfelelő partner a célkitűzéseidben szóóóóri

ugyanitt koca eladó

(11-es vótam)

2021. jan. 16. 19:20
 13/27 anonim válasza:
Még, ha nem lennél ilyen lenéző, akkor talán. Ja, amuben van autotune az rögtön szemét? Edzéshez pl. nagyon illik a komolyzene, tényleg. :D Este én is azt hallgatok, mégsem nézek le a többit, vagy mások ízlését, mert nem vagyok egy magamat túlértékelő barom.
2021. jan. 17. 00:22
 14/27 anonim válasza:

Engem érdekelnek a művészetek, a Holdfény szonátát is tanultam anno zongorán, és sakkozni is szoktam néha. :D

Egyébként zene, tánc, irodalom is érdekel.

Több ismerősöm is hasonló, szóval valóban, rossz közegben keresgélsz.

2021. jan. 17. 19:27
 15/27 A kérdező kommentje:

Vonatkoztassatok el a Holdfény szonátától végre, csak egy példa volt, még csak nem is a kedvencem.

De amúgy köszi a válaszokat.

2021. jan. 17. 19:35
 16/27 anonim válasza:

Ha úgy nézzük művészlélek vagyok, kicsit más értelemben. Szeretek festeni, rajzolni, hangszeren játszani, de a folkzenéhez jobban húz a szívem mint a komolyzenéhez, úgyhogy furulyán játszom.

Autotunehoz annyit, hogy aki tud énekelni nem használ ilyet. És én csak olyat hallgatok, amiben tudnak énekelni és van hangszer!! Egyébként főleg szimfonikus metált, power metál és folk metált hallgatok. (még rock, punk, blues, stb...) Nagyon szeretem még a operát is, az operettet viszont ki nem állom. A másik meg amikor nem szól semmiről a zene, annál még azt is többre értékelem, amikor egy másik zenekart fikáznak a számban.

Az emberek igénytelenek inkább. Minden ember egyedi,csak hagyják hogy elhuzzák a tömegbe őket. Emiatt veszítik el saját magukat.

Visszatérve inkább festek mint rajzolok mostanában. Érdekesség hogy elméletileg a legtöbb embernek könnyebb az akrill az akvarellnél. Nálam fordítva van. Szeretem is, csak a színei nem elég élethűek egy nagyon reális portréhoz, ahhoz olajfesték lenne a legjobb, amit még nem használtam. Ha nem festenél próbálj ki több technikát is, biztos lesz ami bejön. 😃

Amúgy egyetemre járok, műszaki irányban. Van egy két ember még akit érdekel a művészet, valaki szintén metált hallgat, valaki inkább jazzt, valaki meg bluest vagy countryt.

Amugy online nemrég kezdtem játszani sakkal, most 1200 körül vagyok.

2021. jan. 18. 12:12
 17/27 A kérdező kommentje:

Huh, utolsó, te is szimpatikusnak tűnsz ezek alapján.

Online nem tudok kivel játszani mert chess.com-on rendszeresen jóval gyengébb ellenfeleket dob be, túl lassan megy fel a pontszámom, vagy ezerszer kell győznöm mire előrekerülök annyira hogy normális ellenfeleket kapjak. Botok ellen meg nem jó játszani, túlságosan kiszámíthatóak, Rudolf Anna klónját például 10-12 lépésben mattoltam a 6. nekifutásra mert pontosan tudtam hogy miket fog lépni ami idegesítő.

2021. jan. 18. 12:23
 18/27 anonim válasza:
Imádom ezt a "aki autotuneozik nem tud énekelni" cuccot. Bruh, manapság már mindenki autotuneol a te kedvenc bandád is lol csak nem hallod ki, mert az a lényege az autotunenak hogy észrevétlen legyen. Ha kihallod akkor vagy bénán csinálták vagy sima effekt.
2021. jan. 18. 12:36
 19/27 anonim válasza:

Utolsó eléggé tévedsz, nem is kell vájtfülűnek lenni hogy kihalljad, aki tud énekelni az meg miért használna autotunet?

Az autotunenak nem az a lényege hogy észrevehetetlen legyen, amikor meghivnak valakit műsorba, ott nem állithatja be magának amúgy. Vagy ez is valami összeesküvéselmélet, minthogy igazából lapos a föld, csak jól titkolják?

Ha odafigyelsz, az autotune sokszor el is torzítja a hangot.

Ebben pl. hol az autotune? :

[link]

Ha amúgy ilyen jó az autotune, miért nincs mindenkinek ilyen jó hangja?

Másik kérdés, power metál scremnél milyen hangja lenne már az autotunenak, ne röhögtesd magad pls.

Vagy ebben: [link]

2:28-nál?

2021. jan. 18. 19:54
 20/27 anonim válasza:
2:58nál*
2021. jan. 18. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!