Kérdésem az elvontabb, művészlelkű emberekhez szól: mi adott nektek igazán átütő élményt?
Figyelt kérdés
Már nagyon szeretnék olyasvalamivel találkozni, ami mélyen megérint.2020. okt. 14. 22:31
2/11 A kérdező kommentje:
Észben tartom, mint lehetőséget, de egyelőre maradnék a műalkotásoknál. :)
2020. okt. 14. 22:37
3/11 anonim válasza:
Guernika - Picassotól (azóta sem dolgoztam meg fel)
4/11 anonim válasza:
Zene. Wagner Tännhauser nyitány, Puccini Manon Lescaut opera. Igaz, én ezeket 16 éves korom körül éltem át, de azóta is élmény, borzongás fut át az emberen, ha hallja.
5/11 anonim válasza:
Atuto elmeny? Zene? … Zambo Krisztian :)
6/11 anonim válasza:
Nekem pl Rembrandt önportréi, persze élőben.
7/11 anonim válasza:
Az elszigeteltség. Minél jobban követi az ember a trendeket, úgy gondolom, annál kevésbé hallja a saját hangját. Tudja, hogy mi az, ami már van, ami menő, ami aktuális a konkurencia számára, de épp emiatt folyamatosan ez jár a fejében és nem tud elrugaszkodni ettől. Az elszigeteltséget társas értelemben is értem, egy ember, minél kevesebb más embernek tudja kibeszélni a gondolatait rendszeresen, annál jobban dolgozza fel őket magában. Én relatíve sokáig voltam egyedül, viszonylag elhatárolódva attól, hogy mások mit csinálnak és a legeredetibb ötleteim ekkor születtek. De már az is sokat számít, ha az ember lekapcsolja magát a közösségi médiáról. Eltűnik Facebookról, nem pittyeg a mobilja a messengerrel, nem dobál fel újabb értesítéseket a YouTube és társai...
8/11 anonim válasza:
Volt egy időszak, amikor idézeteket gyűjtöttem, és elgondolkodtam a tartalmukon, amivel igyekeztem az élet értelmét megkeresni.
9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!
#7 szimpatikus a gondolkodásod!
2020. okt. 15. 09:02
10/11 Metionin válasza:
Nekem az amikor megy a zene és festek. Vagy amikor balettozok. Nekem kell hogy én csináljam a dolgot, az nem szokott átütni ha csak nézem. Nem az a fajta átütő élmény de mindig mélyen megérint, amikor egy általam ismert vagy gondozott menhelyi állat otthonra talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!