Kérdésem az elvontabb, művészlelkű emberekhez szól: mi adott nektek igazán átütő élményt?
Ihlet igazából mindenből jöhet. Próbálok nem ingerszegény környezetben élni, minél több inger ér, annál biztosabb, hogy jönni fog az ihlet, és tudok írni. Nézegetek festményeket is, szoktam olvasni, nézek sorozatokat(a Family Guy már sokszor megihletett, pedig nem vagyok rajongó), stb.
Mint művész én is próbálok olyan dolgokat feszegetni, amit a legtöbb ember is. Az élet értelme, az emberi érzések megfejtése, természetfeletti dolgok, stb.
Átütő élmény? Nyúltam már olyan szerhez, amitől azt reméltem, hogy ihletet fog adni, de nem adott. Rájöttem, hogy csak teljesen józan fejjel tudok alkotni. Azonban tényleges csoda akkor történt, amikor életemben először(és valószínűleg utoljára) szerelmes lettem(természetesen reménytelenül), akkor rengeteget írtam, szinte éjjel-nappal. A második fázis, pedig a mindenre kiható, világvége hangulatot előidéző járvány eleje volt, akkor voltam pont külföldön, és ott ragadtam. Nem volt internet, nem lehetett kimenni, stb. Csak az írás volt velem, ha az nincs megőrülök. Akkor kezdtem bele egy akkora műbe, ami nagyon fontos világméretű dolgokat feszeget. Ezen mai napig dolgozom, valószínűleg több éves munka lesz, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!