Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Meleg srácok Debrecenben, van...

Meleg srácok Debrecenben, van kedvetek barátkozni egy tizenéves lánnyal?

Figyelt kérdés

2021. jan. 13. 20:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És egyébként azt mondja ,,divat". Az nem fordult már meg a fejedben, hogy egyre többen tapasztalják/ érzik azt, amit én a melegekkel kapcs.?! Na mindegy, nem érdekel :))
2021. jan. 16. 22:03
 12/18 anonim válasza:

Hoppá! kifogtunk egy igazi kis zsebdiktátort. Akinek más véleménye van, vagy akár csak rá mer kérdezni dolgokra azt rögtön megfenyegeti, ki akarja iktatni. Ne álljunk mindjárt sorba a dunaparton, hogy bele lőjj minket? Vagy ne vonuljunk önként gázkamrába, mert zavarjuk a hiúságodat? Amúgy tök szánalmas és logikátlan a fröcsögésed. Nem térek ki az összes részletre, mert oldalakat foglalna le, csupán néhány.

1. Nem a melegek elfogadásában vagy érdekelt (ezzel senkinek semmi baja), jóval tovább mész, te kimondottan őket akarod begyűjteni, tehát te vagy aki diszkriminál. Nem az érdekel ki az illető személy, hanem legyen meleg! Ez bizony a szexuális orientációs diszkrimináció maga, amit te csinálsz. Nincs negatív meg pozitív diszkrimináció, csupán diszkrimináció van, aminek egyik vagy másik, előnytelen vagy előnyös oldalára kerülnek az emberek. Demo: tégy egyensúlyi mérleg egyik serpenyőjébe többet! Mind a két irányba ki fog lengeni, az egyik többet, míg a másik kevesebbet mutat az eredetinél.

2. Mi az, hogy a melegek így meg úgy gondolkodnak?? Ez is kimondottan előítéletes, lealacsonyító hozzáállás velük szemben. Már miért gondolkodnának ugyanúgy? Elvitatod tőlük, hogy független személyiségek, akiknek lehet SAJÁT gondolata. Mindet egyformának tekinted, mivel lenézed őket. Csak javasolni tudom minden melegnek, hogy kerülje el nagy ívben kérdezőt, mert egyáltalán nem kíváncsi a személyükre, csupán becserkészni akarja őket, mint valami lepkéket, hogy gombostűvel a gyűjteményébe rakja őket. Minden mondatod erről árulkodik. Nem akarsz kirakni egy hasonló kérdést a vörös hajúak, vagy a magas termetűek sajátos gondolkodásáról? Nevetséges az egész!

3. az élettérnek igenis van jelentősége az ott élő emberekre. Pl. nem véletlen, hogy New York vagy San Francisco jócskán több meleg lakossal rendelkezik, mint Texas vagy Michigan bármely része. Ez a helyzet Budapest Debrecen tengellyel is, csak te olyan butus vagy, hogy ezt fel sem fogod. Inkább, ha érdekel olyan szubkultúra, amiben melegek nagy számban érdekeltek, kezdj el utána olvasni, és erről is választ fogsz kapni. Merő fantáziálás, amit a melegekről gondolsz (egyformán gondolkodnak, mindenhol ugyanannyian élnek stb.).

A legaggasztóbb viszont az a fasisztoid tempó, amivel mindenkit le akarsz írtani, aki eltérően gondolkodik tőled. Mi van, ha nem úgy gondolkodnak a melegek, ahogyan te azt megálmodtad? Belőled lesz a legvéresebb szájú homofób? Itt te vagy, akinek toleranciát kéne tanulnia.

2021. jan. 17. 15:19
 13/18 anonim válasza:
Hagyjátok szegénykét! Még azzal sincs tisztában, hogy ebben a rovatban nincs pontozás, de valóban elárulta magát az ellenséges szándékaival. :D
2021. jan. 17. 15:21
 14/18 A kérdező kommentje:

Én vagyok butuska? :D

Mivel a gyakorin általában jönni szoktak a hozzád hasonló okostojások, le akartam állítani már az elején a beszólogatást. És igen, én tényleg azt tapasztaltam, hogy másképp gondolkodnak a melegek, de pozitív értelemben.

https://www.youtube.com/watch?v=meBBVO7hb4o Ebben a videóban pl. benne van, hogy mire gondolok...

Nem értem hol kicsinyítettem le a melegeket, de nyilván te is egy vagy azok közül, aki imád GYIK-en háborogni, meg másba belekötni.

Amúgy, ha te annyira elfogadó vagy és ugye te is egyenrangúnak érzed a melegeket, mihez is kéne nekem nagyobb tolerancia, ha mindenki egyenlő? :)) Nincs is összefüggésben, amit írsz..

Én egyetértek azzal, hogy joguk lenne összeházasodni, családot alapítani, egy állásnál nem a nemi identitásuk alapján kiválasztva lenni, hanem tudásukért stb. De a másság nem csak rossz dolog lehet. Mert egy ici picit is, de egy hetero másképp gondolkodik, mint egy meleg. Nekem ez saját tapasztalatom.

És igenis az emberre vagyok kíváncsi, a személyiségére, hogy milyen ő. A jelenlegi legjobb barátom meleg. És igazából neki akartam, mert elég nehéz időszakon megy keresztül, és most jött rá nem rég, hogy meleg és arra gondoltam, hogyha lenne egy olyan meleg barátja, aki már átesett így az elején, ő tudna segíteni a barátomnak.

Persze gondolom most jön az a rész, hogy ,,Ekkora kamut b@szd meg!" meg stb. Én elmondtam, vagy elhiszed, vagy nem. Nem magyarázkodok többet.

És ne is írj, mert nincs értelme, sajna jelenteni sem tudlak, de remélem a krva nagy intelligenciád majd helyre pakol. :D

2021. jan. 18. 09:06
 15/18 A kérdező kommentje:
2021. jan. 18. 09:08
 16/18 anonim válasza:
Gyerekek én is besírok ezen a kérdezőn. Hogyan lehet valaki ennyire frusztrált? Milyen alternatív valóságban él, és vajon jó ott neki vagy szenved tőle? Nagy dilemmái ezek a pszichiátriának. :D
2021. jan. 18. 17:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Taka
2021. jan. 18. 18:20
 18/18 anonim válasza:
98 éves még belefér?
2021. jan. 22. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!