Meztelen túrázással kapcsolatban milyen tapasztalatotok van?
akkor idézek a Btk-ból, és láthatod, h így kirándulni nem számít bűncsleekménynek, legrosszabb esetben garázdaság szabsértését lehet ráhúzni, de azt is nehezen.
"magát nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából más előtt szeméremsértő módon mutogatja"
azaz: a szándék a nemi vágy kielégítésére irányul, tulajdonképpen emiatt követik el ezt a bűncselekményt. na most egy sima kirándulásnál nincs semmilyen szexuális szándék ill. nemi vágy kielégítése, így szóba se jöhet.
(mellesleg a gyakorlatban nézz meg pár durvább esetet, annak se lett nagy következménye: amikor Debrecenben egy gimnázium előtt az ürge az autójában szándékosan a diákok előtt verte magának, azok meg vették mobillal is az ablakból ... ennyi, rendőrök kijöttek és felfüggesztettel megúszta. na de ezu a tipikus szeméremsértés, itt valóban nemi vágy kielégítéséről volt szó. míg egy kirándulásban nincs ilyen elem)
értem, csak szal asttól még tény h a nem ennyire elvakult országokban tesznek rá magadról. sőt, nem is értik, mi lenne azzal a baj.
ismertem olyat, aki pl Barcelonában rendszeresen meztelenül futott (igaz, nem a belvárosban), és még rám nézett hülyén, hogy az moiért lenne probléma.
aztán lehetne sorolni. Norvégoknál tök bevett szokás a meztelen udvarlás vagy bulik. sőt, az üzletek sokszor tartanak akciókat, és reklámcélból teéjesen feltöltözhet, aki meztelenül bemegy.
stb stb stsb
én nem látok semmi kivetnivalót egy meztelen testben. a szexualitás már más téma, és az nem oké nyilvánosan, de a szimpla meztelenségben semmi extra nincs sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!