Egész életemben egy olyan ember voltam, akinek többéves, mély baráti kapcsolatai voltak. Sosem voltam egyedül, mindig számíthattam valakire (a páromon kívül is), mindig barátok között voltam. Az utóbbi egy évben azonban teljesen egyedül maradtam és hiába próbálom a régi bartokkal felvenni a kapcsolatot, senki sem vevő rá. Nyitott vagyok, eljárok helyekre, beszélgetek, de képtelenség barátokat szereznem. Mindenhol kedvelnek, szívesen hívnak beszélgetésbe, de senki sem akar egy normális barátságot, ahol nem havonta egyszer kommunikálunk és időnként találkozunk is. Mivel ahogy írtam, egész életemben szociális voltam és barátaim voltak, nagyon rosszul viselem, hogy a páromon kívül nincs senkim. Tökéletesen elvagyok vele, de neki vannak barátai (akik szintén nem vevők rám, mert "lány vagyok, és az ő kan társaságukat ne zavarja meg egy lány") és nem szeretnék csak rá szorulni. Mit tehetnék azért, hogy barátokat találjak, vagy hogy kibírjam ezt a lényegében antiszociális életmódot? Köszönöm, 21/l
2020. nov. 15. 21:19
1/9 anonim válasza:
Hát szerintem mindenképpen lányoknál,nőknél kellene próbálkoznod, munkahelyeden vagy csak van vmi hobbid vagy eljársz vhova ott lehetne rá lehetőséged?
Annyi hogy férfiként abszolút nem vagyok vevő barátkozni olyan nőkkel/lányokkal akiknek párja van és ezzel sokan így vannak szóval ezért ajánlom hogy barátnőket keress, az esélyesebb
2020. nov. 15. 21:28
2/9 anonim válasza:
Egyetértek az 1es minden szavával.
20/F
2020. nov. 15. 21:35
3/9 A kérdező kommentje:
Igazából minden barátom srác volt eddig. Annak ellenére, hogy párkapcsolatban vagyok 15 éves korom óta. 5-6 éves barátságaim voltak pasikkal, nem nyomultak, kérték a támogatásom és ők is támogattak. Szinte csettintésre lett vége minden barátságomnak egy év alatt.
Munkát keresek két hónapja, tehát erre egyelőre semmi esélyem. Vevő lennék női barátságokra is, de leginkább ők az elutasítóak.
2020. nov. 15. 21:35
4/9 anonim válasza:
Tiniként én is barátkoztam lányokkal de igazából annak reményében hogy lehet vmi de felnöttem tapasztaltabb lettem és azóta kerülöm ilyesmit. Nem lehet hogy a sok fiú barátod is "felnött" vagy talált barátnöt stb?
Meg aztán ahogy idösödsz a baratság kifejezetten érdekkapcsolattá alakul át,a munkahelyen majd fog menni koncentralj arra
2020. nov. 15. 21:43
5/9 A kérdező kommentje:
Az egyik srácnak végig barátnője volt, amíg nekem barátom, tehát meg sem próbált közeledni felém. A másik meleg volt :D Tehát egyáltalán nem lehetett ez az oka. A harmadiknak pedig időközben lett barátnője, de a lánnyal ismertük egymást, ezért sosem volt rám féltékeny és ugyanúgy találkoztunk emiatt a sráccal még 1-2 évig. Suli vége után is tartottak a barátságok 2 évig, így még sajnos azt sem tudom mondani, hogy a suli vége miatt lett így.
2020. nov. 15. 21:46
6/9 anonim válasza:
Nekem is megszakadtak sulis barátságok,már nincs közöspont az életben(tehát mindenki másfele halad stb) és munka stb egyszerüen nincs idö sok mindenre.
2020. nov. 15. 21:50
7/9 anonim válasza:
Ez valahogy ilyen, nekem 10 éves barátságaim is mentek a levesbe. Lányok voltak, de mindig is barátként tekintettük egymásra, sose merült fel más. Ma már alig lehet barátkozni, zárkózottak az emberek.
2020. nov. 15. 21:58
8/9 anonim válasza:
Én szívesen barátkoznék, kevés barátom van, de szerintem erről én tehetek.
Elég antiszoc és magamnak való tudok lenni, meg nem az a nagyon tipikus csaj vagyok szerintem :) (Bár egyáltalán nem vagyok fiús sem,de én is fiukkal szoktma jobban érezni magam)
Amit utálok a tipikus picsás, rinályós csajok, de közben a fiús lányokkal sem jönnék ki jól, szóval így a kettő között :D
Ha valami csoda folytán találnék egy lány barátot akivel meg van a kémia (nem olyan értelemben) akkor azt nagyon megbecsülném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!