Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincsenek barátaim, pedig...

Nincsenek barátaim, pedig nagyon szeretnék. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy nagyon visszahúzodó lány vagyok.26 éves és sose voltak barátaim.Hosszú lenne leirnom miért alakult ki.

Van párom.Csak neki vannak haverjai eltudnak menni erre arra,nekem viszont senki sincs akivel eltudnék menni.ha Ő elmegy én mindig itthon maradok,mert nem iszok alkoholt úgy meg minek. mennék le.Olyan jó lenne pedig valakivel beszélgetni,beülni egy italra stb.

nagyon egyedül érzem magam

2016. jan. 4. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:

dolgozol, vagy sulizol?

milyen hobbijaid vannak?

suli/melóhely, vagy a hobbi jó lehetőség ismerkedésre...

22F

2016. jan. 4. 10:18
 2/9 A kérdező kommentje:
munkát keresek
2016. jan. 4. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
akkor állásinterjún, vagy álláskeresők közt is tudsz keresgélni normális embereket...
2016. jan. 4. 10:37
 4/9 anonim válasza:

Nekem mindig azt mondják menjek el egyedül olyan helyekre amik érdekelnek. De ez csak akkor jó tanács, ha tudsz egyedül is élvezni programokat, ha nem csak szarabbul érzed magad és kicsit sem ismerkedsz. Én kezdem feladni. Az egyetemen olyan társaságba csöppentem akiknek semmihez sincs kedvük, én nem vagyok kolis így sok mindenből kimaradok és egyedül töltöm az időt. Én is örülnék neki ha lenne valaki akivel kimozdulhatnék mert egy idő után sok tud lenni.

Ismerősök, volt osztály/évfolyam társak a közelben akiket szívesen meghallgatnál arról hogy mi újság velük? Esetleg régi barátok akiket újra látnál?

2016. jan. 4. 14:24
 5/9 anonim válasza:
Hol laksz? Sajnos nálunk is hasonló a szitu minkettőnk baráti társasága elkopott. Bár a barátomat annyira ez.nem zaavarja. 22/L
2016. jan. 4. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Szia!Csepelen lakok
2016. jan. 4. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Én ugyanolyan vagyok mint az előző csak fiúban. És sajnos a barátnőm is introvertált és én is úgyhogy sok esélyt nem látok rá,hogy ez változzon,sem magamtól,sem rajta keresztül.

21/F

2016. jan. 7. 00:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Kezdjetek valami hobbiba. Pl.: Sport.
2016. jan. 16. 22:16
 9/9 anonim válasza:
Ha gondolod, beszélgethetünk. Én 24 éves lány vagyok, szintén nem iszom, így nem nagyon szoktam bulizni eljárni. Sok más programot össze lehet hozni. :)
2016. jan. 28. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!