Hogyan legyek extrovertáltabb?
Szóval, az a helyzet, hogy én egy elég érdekes szituációban vagyok. Mikor 10 éves voltam elköltöztem egyik faluból a másikba. Abba a faluba amibe költöztem közel van a városhoz és én a városba járok be suliba (mikor még nem költöztem el, akkor is abba jártam). Sosem voltam valami nyitott személyiség. Általában másnak kell elkezdenie velem a beszélgetést. És abba a faluba, amibe költöztem egy barátom sincs, mivel mire már idejöttem, kialakították a kis magán csoportjaikat a velem egykorúak és mivel ők nem kezdeményeztek, én sem csináltam semmit.
A suliban sem vagyok valami népszerű... Van 4-5 közelebbi barátom, de ennyi. Mindig halkan ülők az utolsó padsorban és csak akkor beszélek -általában- ha kérdeznek.
Sportolni már nem sportolok, de mikor még sportoltam akkor sem találtam magamnak senkit, akivel összebarátkozhattam volna.
Így összességében nem tartom magamat egy olyan rossz személyiségnek. Bármiről el lehet velem beszélgetni (még a sportról is amit nem igazán csípek), segítőkész vagyok és alapjába véve olyan mint egy átlagos lány, csak nagyon visszahúzódó...
Tudnátok pár tanácsot adni, hogy hogyan legyen több barátom és hogyan legyek nyitottabb?
Igen, onnan nehéz kijönni, viszont így még nehezebb élni.
Sajnos csodaszert - amit te vársz tőlünk - nem tudunk adni.
16 dolog, amit feltétlenül tudnod kell, ha egy introvertálttal ...
wmn.hu › cikk
Translate this page
Mar 23, 2019 — Állítólag azért, mert a mai világban az extrovertált (kifelé forduló) személyiség vált pozitív társadalmi normává. Egy teljesen átlagos
Mi, akik extrovertáltak és introvertáltak is vagyunk – Eszter's ...
barokeszter.hu › 2015/09/17 › mi-ak...
Translate this page
Sep 17, 2015 — Sokáig nem értettem, hogy ha egyszer extrovertáltnak hisznek (és ... egy légtérben) után, hogy végre képes legyek koncentrálni is valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!