Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki barátkozna velem? Én...

Valaki barátkozna velem? Én 29 éves szűz vagyok, barátok nélkül. Valaki barátkozzon már velem. Az is jó nekem, ha csak netes barátság lesz, aztán itt írunk egymásnak. Csak férfiak és egyedülálló csajok írjanak, párkapcsolatban élő nők hagyjanak békén

Figyelt kérdés

2020. okt. 19. 18:57
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, ha szűz maradok, sokkal jobban zavar, hogy barátaim sincsenek. A nőket letojom már egy ideje.
2020. okt. 19. 19:25
 12/30 anonim válasza:
ne itt es ne ilyen allapotban baratkozz, taszitja sajnos (vagy nem sajnos) az embereket a neten keresztul depis ember, lehet eloben nem lennenek ilyen durvak
2020. okt. 19. 19:26
 13/30 anonim válasza:
Ha valóban "letojnád", akkor nem is érdekelne és nem gyűlölködnél. Majd ha fejben is felnőttél, akkor lehet barátod meg kapcsolatod is.
2020. okt. 19. 19:27
 14/30 anonim válasza:
Kicsit előítéletes vagy, de ha akarsz, nekem irhatsz. Pasi vagyok.
2020. okt. 19. 19:28
 15/30 A kérdező kommentje:
12-es csak neten tudok barátkozni, mert élőben nem ismerek senkit, csak pár régi f.a.s.z.t akik elárultak engem, meg van egy benga állat, akit gyerekkorom óta gyűlölök, faluban élek, itt nincsen lehetőség barátkozni
2020. okt. 19. 19:28
 16/30 anonim válasza:

koltozes nem opcio?

neked most szerintem egy oriasi kornyezet valtozas kene

2020. okt. 19. 19:31
 17/30 anonim válasza:
Èn akár hiszed, akár nem megèrtettelek volna ès szívesen beszèlgettem volna veled, de az undorító szemèlyisèged miatt inkább hanyagolom.
2020. okt. 19. 19:34
 18/30 anonim válasza:

Az üzenet előzménye:

A kérdésre írt válaszod: Valaki barátkozna velem? Én 29 éves szűz vagyok, barátok nélkül. Valaki barátkozzon már velem. Az is jó nekem, ha csak netes barátság lesz, aztán itt írunk egymásnak. Csak férfiak és egyedülálló csajok írjanak, párkapcsolatban élő nők hagyjanak békén

"" De a párkapcsolatban élő nőket utálom, mint skinhead a cigányt." Oké, szerintem jobb is ha egyedül maradsz, ilyen szánalmasan gyerekes felfogás..."

Az üzenet szövege:

kapd be

Neked is ugyanezen jókívánságokat küldöm!

2020. okt. 19. 19:36
 19/30 anonim válasza:

Ez a csávó HAD 30 néven megbombázott privátokkal, szó szerint nem idézném, de a lényeg, hogy azt sem tudta kiről van szó, és elkezdett testnyílásokról beszélni, kb köszönés nélkül.. Elég undorítónak tartom.

Javaslom, mindenki óvatosan közeledjen felé.

2020. okt. 19. 19:39
 20/30 anonim válasza:
Hasonló "élményekben" részesített a kedves kérdező, mint a 19-es hozzászólót. Senki ne barátkozzon vele!
2020. okt. 19. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!