Valaki barátkozna velem? Én 29 éves szűz vagyok, barátok nélkül. Valaki barátkozzon már velem. Az is jó nekem, ha csak netes barátság lesz, aztán itt írunk egymásnak. Csak férfiak és egyedülálló csajok írjanak, párkapcsolatban élő nők hagyjanak békén
koltozes nem opcio?
neked most szerintem egy oriasi kornyezet valtozas kene
Az üzenet előzménye:
A kérdésre írt válaszod: Valaki barátkozna velem? Én 29 éves szűz vagyok, barátok nélkül. Valaki barátkozzon már velem. Az is jó nekem, ha csak netes barátság lesz, aztán itt írunk egymásnak. Csak férfiak és egyedülálló csajok írjanak, párkapcsolatban élő nők hagyjanak békén
"" De a párkapcsolatban élő nőket utálom, mint skinhead a cigányt." Oké, szerintem jobb is ha egyedül maradsz, ilyen szánalmasan gyerekes felfogás..."
Az üzenet szövege:
kapd be
Neked is ugyanezen jókívánságokat küldöm!
Ez a csávó HAD 30 néven megbombázott privátokkal, szó szerint nem idézném, de a lényeg, hogy azt sem tudta kiről van szó, és elkezdett testnyílásokról beszélni, kb köszönés nélkül.. Elég undorítónak tartom.
Javaslom, mindenki óvatosan közeledjen felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!