Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mit tegyek, ha nem merek...

Mit tegyek, ha nem merek ráírni valakire?

Figyelt kérdés

Van egy személy, akit tökre szeretnék megismerni. A kommentjei alapján nagyon jó gondolkodás módja van, senkit sem ítél el, meg semmi, nyitott. De mégis félek ráírni...

Rengeteg ember bántott már engem (verbálisan), rengeteg trauma ért az életben, és sajnos ennyire félek az ilyen helyzetektől ezekből adódóan.:(

Hogy tudnám ezt legyőzni? Ha rá is írok, azonnal lezárom a telefonom, és nem is nézem meg egy ideig, mert tartok attól, hogy elküld melegebb éghajlatra...

Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy küzdötted le?

2020. okt. 11. 21:36
1 2
 11/14 anonim válasza:
Mondtam én, hogy nekem írj (#1).
2020. okt. 11. 22:34
 12/14 anonim válasza:
Egyébként nem tudom, hány éves vagy, fiú vagy lány vagy-e, meg hogy párkeresés vagy barátkozás volt-e a cél, de én szívesen beszélgetek veled, ha van kedved. :)
2020. okt. 11. 22:34
 13/14 anonim válasza:

Írd le neki azt amit itt a kérdésed alatti első négy sorban leírtál.

Hidd el, értékelni fogja :)

2020. okt. 11. 23:50
 14/14 anonim válasza:

Mivel nem ért a gondolatolvasáshoz, te meg a gondolatátvitelhez, ezért két lehetőség marad a számodra:

- Írsz neki! Próbáld ki! Semmit nem veszíthetsz és később sem kell azon rágódnod, hogy mi lett volna ha ....

- Nem írsz neki! Marad az álmodozás, az önmarcangolás!

Én az elöbbit javaslom! Sok sikert!

2020. okt. 12. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!