Ha valaki mondd nektek valami nagyon negatív dolgot
valakiről,akit ismertek vagy nem ismerték,ti egyből
kérdés nélkül elhiszitek az információt?
Figyelt kérdés
Volt már olyan esetleg veletek,hogy az adott információk alapján rossznak gondoltatok valakit és a végén kiderült,hogy valójában az illetőről beszélő személy csak be akarta sározni a másikat?Ismertek ilyen esetet?Hogy egy tök ártatlan embert megpróbált valaki tönkretenni azzal,hogy elmarja mellőle az embereket és a végén kiderült az igazság?
2020. okt. 8. 15:34
1/8 anonim válasza:
Eddig olyan nem volt szerencsére, hogy olyat hittem volna el, ami kamu volt, vagy legalábbis nem tudok róla.
Nem hiszek el mindent feltétel nélkül, azért át szoktam gondolni, még ha nem is tudatosan, hogy sztem mennyire szavahihető az illető, aki dumált nekem, megbízható-e, milyennek ismertem a fikázása tárgyát, hasonló-e a véleményünk dolgokról stb. Volt olyan, hogy nem hittem vkinek, mert butának tartottam, nem egyezett az ízlésünk, vagy tudtam, hogy másnak is hazudott már.
2020. okt. 8. 15:40
2/8 anonim válasza:
Fenntartasokkal fogadok minden pletykat.
2020. okt. 8. 15:45
3/8 anonim válasza:
Ha nem ismerem akiről a pletyka szól, akkor nagyjából 1 másodperc alatt elfelejtem az egész sztorit.
Ha ismerem az illetőt, akkor van róla saját véleményem és abban semmilyen pletyka nem befolyásol.
Egyébként lehet, hogy hihetetlen, de én nem vagyok jó alanya a pletykásoknak, mert soha nem fűzök hozzá véleményt, egyik fülemen be, a másikon ki.
2020. okt. 8. 16:02
4/8 anonim válasza:
Dehogy hiszem, rengeteg ilyen van de ezeknek a 98%-a vagy csak lejáratás, vagy nem ismernek valakit az emberek, és elkezdenek róla kitalálni dolgokat amiket tovább adnak egymás között.
2020. okt. 8. 16:34
5/8 anonim válasza:
Nálam az járatja le magát, aki elkezd másokról pletykálni, utálom az ilyen embereket.
2020. okt. 8. 17:47
6/8 anonim válasza:
Nem feltétlen hiszem el egyből, mérlegelek.
2020. okt. 8. 19:19
7/8 anonim válasza:
Nem. Mindig az indítékot nézem. Hogy annak, aki ezt mondja nekem, miért érdeke ilyesmit mondani az illetőről. Sok drámába belecsöppentem akaratom ellenére és sokszor volt, hogy mindkét fél az én nyakamba öntötte a mocskot, ki jobban, ki kevésbé. Nyilvánvalóan mindketten a maguk pártjára akartak állítani. Nem hittem el a sok hülyeséget, mert nem is volt releváns számomra az az infó. Tisztán le lehetett szűrni, hogy az egész egy ustitas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!