A politikusok hogy bírják, hogy rengeteg negatív véleményt kapnak?
De mindegyik kivétel nélkül. Persze nekem is van, akit nem szívlelek, egyik sem szent, de az emberek hogy tudnak lemenni egy olyan primitív szintre, hogy nyilvános kommentekben gyalázzák őket? Ráadásul ilyenkor nagyon durva dolgokat állítanak/mondanak. A végletekig képesek ilyenkor személyeskedni, sokszor nem is a politikai dolgokat hozzák fel, hanem már a családjukat stb..
Talán azt még megértem, hogy ők maguk elviselik, hidegen hagyja őket, de a családjuk? Azért ők sem maradnak ki ebből, ők is biztos sokszor kapnak hideget-meleget (bár ezt nem is értem, nem is tettek semmit) csak azért, mert mondjuk az apjuk politikus.
Szerintem pont leszarjak. Vagy teged minden negativ velemeny erdekel, mindegyiket a szivedre veszed? Ok meg egy olyan pozicioban vannak, ami ezzel jar, viszont “magasabb szinten” allnak, mint azok, akik ezeket mondjak, igy konnyu nem foglalkozni vele.
Pelda: Korabbi munkahelyemen egy viszonylag magas pozicioban dolgoztam, es rolam is mondtak neha csunyakat az alacsonyabb pozikban dolgozok, akik feljebb akartak volna kerulni, csak a kepessegeik kevesek voltak hozza. 1-2 ember rendszeresen haborgott, hogy ok jobban ertenenek ahhoz, amit en csinalok (kozben a sajat dolgukhoz sem ertettek, ami joval egyszerubb volt, kevesebb felelosseggel), na, szerintem ez hasonlo kategoria, rajtuk mi is csak jokat nevettunk altalaban.
Most nem a politikusokat vedem amugy, csak a helyzetet akartam megmagyarazni, szerintem aki “fentebb” van, azt az esetek tobbsegeben nem erdekli a lentiek hisztije.
Szerintem ha ennek ki vagy téve egy idő után megtanulod kezelni. Lehet van olyan aki a szívére veszi, politikus között is meg család tagnál is de azok előbb utóbb inkább kiszállnak.
Nem kell mindenki véleményére adni, főleg nem ismeretlen emberekére.
A politikusokhoz el sem jut a sok negatív vélemény, se nem olvassák a gyakorit, se a közönséges újságokat, nem kapnak meg ilyen tartalmú leveleket emailokat sem - ugyanis mindent elötte kiszürnek.
A másik meg, hogy eleve nem foglalkoznak Kis Pista meg Nagy Mari véleményével, nem érdekli öket.
(Mellesleg engem sem érdekel idegen emberek véleménye, az ismerösöké is csak kis mértékben, igen kevesen vannak, akiké számíanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!