Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mit tegyek, ha nem merek...

Mit tegyek, ha nem merek ráírni valakire?

Figyelt kérdés

Van egy személy, akit tökre szeretnék megismerni. A kommentjei alapján nagyon jó gondolkodás módja van, senkit sem ítél el, meg semmi, nyitott. De mégis félek ráírni...

Rengeteg ember bántott már engem (verbálisan), rengeteg trauma ért az életben, és sajnos ennyire félek az ilyen helyzetektől ezekből adódóan.:(

Hogy tudnám ezt legyőzni? Ha rá is írok, azonnal lezárom a telefonom, és nem is nézem meg egy ideig, mert tartok attól, hogy elküld melegebb éghajlatra...

Volt valaki hasonló helyzetben? Hogy küzdötted le?

2020. okt. 11. 21:36
1 2
 1/14 anonim válasza:

Itt vagyok, írj bátran. Vagy írjak én? 🙄

Na. Ha senkit sem ítél el, akkor téged sem fog elküldeni sehova. Ne félj tőle.

2020. okt. 11. 21:44
 2/14 anonim válasza:

Nő vagy?

Amúgy úgy sem ismer....

2020. okt. 11. 21:48
 3/14 anonim válasza:

Semmi gond ezzel, de tényleg. Ne feszengj ezen. Szerintem annyit kellene tenned, hogy írsz neki, próbálsz nem idegeskedni, nem túlparázni.

Nem tudom, hogy itteni kommentekről van-e szó vagy facebook stb.. de ha itt, akkor végülis anonim valamilyen szinten. Ha facebook akkor sincs baj, vállalld fel magad, hiszen nincs miért szégyenkezned. Bátorság, én szurkolok 😇😊

2020. okt. 11. 21:49
 4/14 anonim válasza:
Tényleg, ezen ne feszengj. Írj rá nyugodtan. Mondd el neki, hogy a kommentjei alapján szimpatikus. Semmi gond nem lesz belőle. Illetve, ha a kommentjei alapján olyan amilyennek leírtad akkor nem fog elküldeni melegebb éghajlatra.
2020. okt. 11. 21:53
 5/14 A kérdező kommentje:

Hát, megpróbáltam. :D Nem küldött el olyan formában, ahogy én azt gondoltam (tehát obszcén módon), de érezhető volt, hogy jobb, ha hagyom.

Mindegy, jobb, ha elfogadom azt, hogy nekem azt dobta a gép, hogy egyedül legyek. 😅

2020. okt. 11. 22:13
 6/14 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így alakult. De legalább nem viselkedett gonosz módon.
2020. okt. 11. 22:18
 7/14 anonim válasza:

Szegény, sajnálom. :/

Én is ilyen vagyok, sokszor félek attól hogy mit fognak reagálni. De legalább megpróbáltad.

Attól, hogy ez most nem jött össze, ne add fel!

2020. okt. 11. 22:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Legszívesebben nem adnám fel, de mindig olyan gyomorideggel jár nekem ez az egész. 😅 Félek a telefonomhoz nyúlni, miután ráírtam valakire, mert a Face ID-m egyből felismer, és elém is löki, hogyha pl. lehordott, vagy valami. :/
2020. okt. 11. 22:30
 9/14 anonim válasza:
szerintem azért ne zaklasd. Ha nem jött be, akkor nem jött be...
2020. okt. 11. 22:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem zaklatom, nem is írok neki. Meg kb. senkinek facebookon.
2020. okt. 11. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!