Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok vágytatok már úgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok vágytatok már úgy valakire hogy csak rajta járt az eszetek?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot aki olyan tökéletes. Magas, sportos és elbűvölő zöld szemei vannak és még kosarazik is pont mint én. Okos, vicces és annyi mindenről eltudtam vele beszélgetni. Nem tudom kiverni a fejemből. Hétvégén elhívott sétálni a tóhoz nagyon jól éreztük magunkat és volt egy pillanat ahol azt hittem megcsókol de aztán mégse. Olyan rosszul érzem magam mert róla fantáziálok miközben van barátnője akit ismerek is. Nem tudom mit tegyek. Úgy érzem van esélyem de nem próbálkozhatok nála viszont elfelejteni sem tudom. 18/L
2020. okt. 8. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Úgy látszik, hogy le fog majd cserélni.
2020. okt. 8. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt miből gondolod?
2020. okt. 8. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Van barátnője, de már elhivott téged...
2020. okt. 8. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
92%

Lehet hogy te vagy a kiszemeltje vagy akár több lány is lehet.

Nekem nem kellene egy ilyen fiú aki barátnöje mellett flörtölget más lányokkal ismerkedik randizik kvázi.

De te tudod hogy akarsz e az érzésnek engedni de számíts rá hogy veled is megteszi majd amit a mostani barátnöjével.

Ennek fényében döntsd el hogy kell ez a fiú vagy elfelejted

2020. okt. 8. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki túl tökéletes, az nárcisztikus lehet,

egyébként sem megbízható, mert veled randizik, pedig van barátnője.

Jó érzés az egójának, ennyi.

2020. nov. 2. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!