Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Veletek is volt, hogy nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt, hogy nagyon vágytatok egy társra?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és nagyon vágyok egy fiúra. Konkrét személy nincs, aki megfogott volna, de mégis folyton ábrándozok. Mit lehet ez ellen tenni? Minden figyelmemet elveszi. Ha van egy fiú, aki esetleg felkelti a figyelmet, akkor mindig elképzelem, hogy ő biztos ilyen meg olyan, aztán később kiderül, hogy nem olyan és nagyot csalódok. Mit csináljak? Veletek is van ilyen? Fiúk, lányok válasza egyaránt érdekel.
2019. szept. 5. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkivel volt/lesz ilyen.
2019. szept. 5. 18:55
 2/3 Mádár0218 ***** válasza:
62%

Mindenkivel lesz vagy volt már ilyen.

Az emberekről szerintem nem szabad elképzeléseket alkotni mert nagyrészt mindig csalódás az ilyen, előbb rendesen meg kell ismerni és még akkor se derül ki róluk egy csomó dolog, ez vagy valamikor kiderül vagy nem esetleg nincs.

Éld az életet néha ábrándozz de ne képzelj el senkit valamilyennek.

20/F

2019. szept. 5. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
én arra vágyok hogy ne kelljen dolgoznom
2019. szept. 5. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!