Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy másra vágytatok, de mégse vele jöttetek össze, hanem egy teljesen másik emberrel?

Figyelt kérdés
2020. febr. 19. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az ilyeneket kapcsolat függőknek hívják. Szerencsére én nem vagyok ilyen. Vagy az aki tetszik, vagy várok egy másikra. Viszont 2 ilyen egyszerre nincs.
2020. febr. 19. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pont ilyen helyzetben vagyok. Elfogadom ha kapcsolatfüggőnek hívnak, valszeg az is vagyok sajnos. Viszont ez speciálisabb helyzet, mert egy nálam 16 évvel idősebb férfi az, akiért odáig vagyok/voltam, és ő is szeret engem valamilyen szinten. Tudjuk hogy a család valszeg tiltana is tőle meg minden, ellehetetlenítenék a dolgot. Hosszú ideje érzek így iránta, volt is közben egy kapcsolatom, amiben csak azt kerestem ami benne megvan, de nem találtam, mindig akartam őt. Most van egy nálam 2 évvel idősebb srác, aki egy tündér, és úgy érzem hogy vele tényleg szeretnék együtt lenni, különleges ember. A férfi még mindig tetszik, de inkább maradunk barátok, mert egy nagyon jó barátság indult az egész, megpróbálom elfelejteni őt ilyen téren
2020. febr. 20. 01:02
 3/3 anonim válasza:

Én barátnőmmel még az egyetem alatt jöttem össze. Pont túl volt egy nehéz szakitason és hozzám járt át beszélni róla. Én meg picit szerencsétlen voltam és még éppen akkor próbálkoztam az első lányt meghódítani. Időközben a barátnőmnek, ahogy átjárt hozzám a koliban nem én, hanem egy szobatarsam tetszett meg neki. Végül kb 2 hónap alatt ott kötöttünk ki, hogy egymásba szerettünk. (fura, hogy amíg kerestem a kapcsolatot nem találtam meg, majd, amint feladtam a kérését rögtön összejött a dolog)

Most pont egy hónap múlva leszünk 5 éve együtt. 24F

2020. febr. 26. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!