Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Volt már más is így?

Volt már más is így?

Figyelt kérdés
Most végeztem gimibe nem igazán lettek rendes barátaim ott, most megyek egyetemre van valaki aki ott vagy később a munkahelyén találta meg a baráti társaságát?
2020. aug. 24. 23:41
 1/4 anonim válasza:
Engem leginkább akkor hozott össze jobban a sors a két fiúosztálytársammal, amikor elvégeztük a sulit. Elhülyülgettünk a suliban, de jómagam nem igazán tudtam hozzájuk alkalmazkodni. Viszont utána többször összefutottunk, kicsit változtattam én is magamon, és akkortájt váltotta le a haveri viszonyt a barátság.
2020. aug. 25. 00:06
 2/4 anonim válasza:
Lesz barátod ,nyugi
2020. aug. 25. 05:34
 3/4 anonim válasza:

Dettóóó.

Már a gimiben, utolsó 1-2 évben rájöttem, hogy oké-oké elszórakozunk... de ez nem fog átmenni sulin túlra. És nem is fogjuk keresni egymást utolsó év nyári szünetén.

Így is lett: senkivel se beszélünk már. De őszintén annyira nem is hiányzik a társaságuk. Mint emberek, nem illettünk egymáshoz, csak elszórakoztattuk egymást, mert a többi klikk méginkább nem volt hozzánk illő.

Én is csak reménykedni tudok, hogy egyetemen vagy munkába kialakul majd jó barátságom.

2020. aug. 25. 07:05
 4/4 anonim válasza:
Nincs már barátság a mai világban.
2020. aug. 25. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!