Lányok! Imponálna, ha megtudnátok, hogy a herezacsimon volt egyszer egy kullancs és simán kiszedtem?
Ne kérdezzétek hogyan vettem észre, titok.
Igazából elég hősiesnek tartom magam abból kiindulva, hogy még a körmömet is édesanyám vágja.
Akiben ez a bátorság nagyon megindított valamit, az nyugodtan írhat privátban, bár nem sok nő érett annyira, hogy megtalálja bennem, és többek között ebben a tettben az értéket.
Egyéb tulajdonságaim: külsőre nem vagyok tip-top, de ugye ha jól vettem észre ezen az oldalon egyik álszent embert sem érdekli ez, aztán ha meglátnak akkor meg sikítanak. Na jó nem, anyukám szerint gizda vagyok. Egyébiránt egy okos, kedves, vicces és szerethető figura vagyok.
Ha szép vagy, gazdag és még elég eszes is ahhoz, hogy tudd, én vagyok a nagy Ő, akkor ne tétovázz.
Igen, szerintem csodálatos döntés volt részedről, hogy a saját kezeiddel kiszedted azt a kullancsot, rendkívüli maszkulinitás árad ebből a történetből.
Viszont lenne egy kérdésem. Hogyan kerülhetett oda az a kullancs?
16 évesen minimum 10+ kullancsot szedtem ki magamból miután végig hemperegtünk az erdőt az akkor barátnőmmel.
Erre überelj rá pubika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!